Server: IP:93.91.250.129:27857
Zdravím , potřebuji poradit s webshopem , jednou už jsem zakládal téma , ale nikdo mi nepomohl.
Odkaz na webshop jak to vyplnují : http://leteckaposta.cz/767559633
Webshop
-
Re: Webshop
Zdravím,
díval jsem se na to a jestli to dobře chápu, tak te orámované je přístup do FTP?
Jestli ano, tak jej máte špatně, protože u Vašeho serveru je jiný login na FTP účet. Podívejte se do Control panelu herního serveru položka zeleného menu FTP účty.
díval jsem se na to a jestli to dobře chápu, tak te orámované je přístup do FTP?
Jestli ano, tak jej máte špatně, protože u Vašeho serveru je jiný login na FTP účet. Podívejte se do Control panelu herního serveru položka zeleného menu FTP účty.
-
Nejde... mám tam toto:
Uživatelské jméno: 27857_csworldportal heslo: *******
teď du na http://www.csworld.eu/webshop
tam si to vyplním:
Zadejte název uživatele pro připojení k FTP účtu Vašeho Minecraft serveru.: 27857_csworldportal
Zadejte heslo pro připojení k FTP účtu Vašeho Minecraft serveru.: heslo 100% dávam heslo stejné , jake jsem si nastavil
Uživatelské jméno: 27857_csworldportal heslo: *******
teď du na http://www.csworld.eu/webshop
tam si to vyplním:
Zadejte název uživatele pro připojení k FTP účtu Vašeho Minecraft serveru.: 27857_csworldportal
Zadejte heslo pro připojení k FTP účtu Vašeho Minecraft serveru.: heslo 100% dávam heslo stejné , jake jsem si nastavil
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Je tohle jediná chyba, kterou to píše? Tzn. všechno zelené a jenom chyba, že se nejde připojit na FTP (když dáš zkontrolovat funkčnost cfg)?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
U toho může být chyba kromě špatně zadaného jména / hesla ještě v IP adrese serveru. Pokud si seš jistej, že všechno sedí, tak prostě v CPčku vytvoř novej FTP účet a zkus to s ním.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Zadej do prohlížeče tuhle adresu:
Místo login svůj uživatelskej účet, místo hesla heslo a místo ipAdresy adresu tvýho serveru. Zobrazil se ti seznam složek na serveru?
Kód: Vybrat vše
ftp://login:heslo@ipAdresa/
Místo login svůj uživatelskej účet, místo hesla heslo a místo ipAdresy adresu tvýho serveru. Zobrazil se ti seznam složek na serveru?

-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě může bejt chyba na straně aplikace, i když se mi to nezdá moc pravděpodobný, protože nedávno jsem to s jedním taky řešil a v pohodě mu to prošlo (právě použitím ten výše zmíněný formát pro kontrolu FTPčka).
Ještě mě napadá, nemáš nějaký nestandardní znaky v heslu? Třeba háčky, čárky, & nebo něco takovýho? To by možná mohlo dělat problém.
Ještě mě napadá, nemáš nějaký nestandardní znaky v heslu? Třeba háčky, čárky, & nebo něco takovýho? To by možná mohlo dělat problém.