Zdravím. Pro banování používám FigAdmin a chtěl bych ten banlist (co je ke sažení tady no fórku) vložit přímo do stránky na WordPressu (na endora hostingu)
Chtěl bych, když kliknou na záložku banlist, aby hned viděli banlist a nemuseli se ještě překlikávat na přes další odkazy na adresu www.xxx.cz/banlist.php
Doufám, že to jde a pokud ano, tak Vás chci požádat o radu, jak na to. Předem díky
Figadmin do wordpressu
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Figadmin do wordpressu
Můžeš je na tu stránku automaticky přesměrovat, ne? Prostě po kliknutí v menu na tu stránku místo zobrazí stránky redirect. Nevím, jestli to už WP umí v základu nebo je to jenom plugin.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
To je sice hezký, ale u mě je ten problém, že se sotva vyznám v html, takže si nedokážu kromě nastavit nějaký pozadí (dokážu dát jen barvu), proto jsem to chtěl dát přímo do té stránky na WP.
- zdenda204
- Věk: 36
- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
zdenda: Dík za pomoc, ale já prostě php nerozumím, takže tyhle informace potřebuji opravdu česky 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To že neumíš PHP přece neznamená, že neumíš anglicky ne? Nemůžeš čekat, že takhle specifický věci bude někdo řešit v češtině. Co se týká toho návodu, teoreticky by mohl fungovat, ale neexistuje nějakej WP plugin, který by to umožňoval sám? Něco jako jsou PHP widgety okolo stránek, tak to samý pro celou stránku?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zdenda204
- Věk: 36
Je toho spousta, vždyť i na tom stackoverflow je odkaz na plugin.
Nebo zkus dát do googlu "Wordpress php in page" a najde ti to spoustu pluginů, ale já mám teda radši to co jsem posílal, protože pluginy na PHP mi nikdy nešly
Nebo zkus dát do googlu "Wordpress php in page" a najde ti to spoustu pluginů, ale já mám teda radši to co jsem posílal, protože pluginy na PHP mi nikdy nešly

- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych jen podotknul, že ten odkaz je 3 roky starý 
Samozřejmě, že si to umím přeložit - anglicky umím, ale těžko to pochopím, když nevím o co jde
ale ok...
Nějak jsem to pobral a dal jsem si nějaký php plugin (z toho odkazu od zdendy) do widgetu a strčil jsem tam celý ten kod a banlist mám v menu na webu
Ovšem pořád nechápu jak to mám strčit do té stránky :/
http://www.revenge.4fan.cz/ - úplně dole v pravo (je to jen test, zatím si jen hraju)

Samozřejmě, že si to umím přeložit - anglicky umím, ale těžko to pochopím, když nevím o co jde

Nějak jsem to pobral a dal jsem si nějaký php plugin (z toho odkazu od zdendy) do widgetu a strčil jsem tam celý ten kod a banlist mám v menu na webu

Ovšem pořád nechápu jak to mám strčit do té stránky :/
http://www.revenge.4fan.cz/ - úplně dole v pravo (je to jen test, zatím si jen hraju)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No právě, PHP plugin do widgetu. Widgety jsou ty malé rámečky okolo hlavní stránky, tzn. tohle ty nepotřebuješ. Ty to potřebuješ pro tu hlavní stránku.

- panChemicky
- Kontaktovat uživatele: