Hledám PluginMastera - 500 kreditu.

Pokec o čemkoliv ostatním
ZeDDy

Hledám PluginMastera - 500 kreditu.

#1 Příspěvekod ZeDDy » 05 říj 2013, 00:58

Zdravím, hledám někoho kdo se opravdu dobře vyzná v pluginech a byl by schopný mi nastavit server dle mých představ a za to jsem ochotný zaplatit až 500 kreditů na fakahedě to znamená, že bych vám za to nějak prodloužil či koupil server a nebo zda by byla možnost nějakýho přepsání tak i klidně tak.

Když bych tak přibližně měl napsat co bych potřeboval tak by to bylo následující :

Rozdělit server na 2 světy tim myslim to, že by byl jeden server který by byl plně veřejný a mohl by se na něj dostat každý (world/nether/end) a pak by byl druhý svět soukromý na kterej by se dostali jen určitý lidi a taky by tam právě byl world/nether/end to znamená že by na serveru byly 2 světy / 2 nethery / 2 endy a tak dále a právě bych potřeboval nastavit aby to fungovalo tak jak má a ne že třeba vlezu do netheru na veřejnym světě a rázem se ocitnu v netheru na soukromym světě a nebo naopak.
No to je asi to "nejtěžší" a pak prostě přidat pár pluginů pro chod serveru (přeložit do CZ) a hlavně to řádně a přehledně nastavit v permissions a případně mi i vysvětlit kde co a jak.

Více info podám kdyžtak v PM takže kdo má zájem tak pište.

A předem upozorňuju, aby ti co vědí, že toho moc neumějí tak ať ani nepíšou, jelikož to není poprvé co nějakýho plugin mastera hledám protože to vždycky skončí tak, že ten dotyčnej něco pokazí a pak neví kde udělal chybu a nakonec to ještě svěde na mě, že po něm něco chci.
Takže jak říkám pište jen vy co se vyznáte pořádně v základech.

E.A ještě abych nezapoměl tak jsem ochotnej dát i víc jak 500 kreditu, ale i míň prostě záleží na vás jak jste dobrý/rychlý a tak dále, když to uděláte všechno během chvíle to co budu chtít a nebudu muset slýchat věty typu "nemám čas" tak určitě se vám bohatě odměnim a zase naopak.

matyasvane
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám PluginMastera - 500 kreditu.

#2 Příspěvekod matyasvane » 05 říj 2013, 04:33

Ahoj,
ze svých zkušeností s tímto člověkem nedoporučuji spolupráci. Již jsem mu vypomáhal, bohužel nedokázal pochopit jednodenní nepřítomnost, pravomoce PM mi odebral a na skype v kontaktech si mi smazal. Již má několik pluginů z mého gamingu, do dnes jsem neviděl ani půlku kreditu. To jsou mé zkušenosti s tímto člověkem, kdo mu chce taky naletět nechť mu napíše!:)
Obrázek

http://www.MultiCraft.cz - Můj z brusu nový portál, snad se zase chopíme první příčky.

enalan
Věk: 26

#3 Příspěvekod enalan » 05 říj 2013, 07:06

matyasvane Děkuji za info. Chtěl jsem mu zkusit pomoct, ale po tvém příspěvku jsem si to rozmyslel. :)
Ušetři na nákupech v eshopech se společností Plná Peněženka.
Web, který tě přiučím novým věcem - http://neobycejny-svet.cz/
Aktuální kontakt na mě - tom.cana@seznam.cz

vojtamaniak
Věk: 26

#4 Příspěvekod vojtamaniak » 05 říj 2013, 07:10

1. Neuvedl jsi IP a PORT.
2. Tato sekce neslouží pro hledání někoho. K tomu jsou seznamky, popřípadě sekce Offtopic :D

Kakaku123

#5 Příspěvekod Kakaku123 » 05 říj 2013, 09:19

S Pluginy se vyznám, byl sem operátor v projektu NetFire, kde jsem vytvářel PVP. Teď mám IC server, kde jsou pluginy rovněž potřeba.

Bohužel kvůli tvé "popularitě" bude k naší případné spolupráci záloha nutností.

Napiš mi do PM
Pojď si zahrát na modovaném serveru! Náš web: http://www.kricraft.eu
Obrázek

ZeDDy

#6 Příspěvekod ZeDDy » 05 říj 2013, 12:59

Ahoj,
ze svých zkušeností s tímto člověkem nedoporučuji spolupráci. Již jsem mu vypomáhal, bohužel nedokázal pochopit jednodenní nepřítomnost, pravomoce PM mi odebral a na skype v kontaktech si mi smazal. Již má několik pluginů z mého gamingu, do dnes jsem neviděl ani půlku kreditu. To jsou mé zkušenosti s tímto člověkem, kdo mu chce taky naletět nechť mu napíše!:)

Bylo mi úplně jasné že ty se ozveš a chtěl bych tě poprosit aby si tady nerozšířil nějaké lži a podobné pičoviny, jelikož si za to můžeš sám.
1.Půlku věcí co sem chtěl tak ty si nevěděl jak na to.
2.Chtěl jsem to udělat co nejdřív a ty furt že nemáš a nebo že máš svůj reálný život.
3.Jseš úplně nechápavej člověk, jelikož jednou jsem si ztebe udělal srandu a tys chytil ten svůj záchvat a řekl si že už nic neuděláš pak nakonec si to asi pochopil a pokračoval si a pak po druhé to samé to sis mě už rovnou blokl na skypu a nakonec zase si mi napsal, zda to chci dodělat já jsem ti řekl že jo a ty si nějak 2 dny nebyl na skypu online, takže jsem si řekl, že to stebou nemá cenu.
4.Většinou si všechno dával za vinu mě, takže asi tak.

A lidi jestli věříte nějakýmu vocasovi, kterej píše příspěvky tohodle typu "http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=67&t=15532&hilit=matyasvane" tak už fakt nevim. (( reklama na serverech (nemám a nikdy nebudu podporovat i když mám dinamiku) u tohodle jsem se fakt zasmál :D )

Já nejsem typ člověka, kterej někoho využije a pak se na něj vysere, prostě když ten dotyčnej není nějakej sráč, kterej všechno dělá na 10x tak není problém mu ty kredity dát, ale když mu to všechno trvá bůh ví jak dlouho tak to potom hned změnim názor.

PS:matyvasena nezapomeň napsat všem kamarádům ať mi daj karmu do mínusu asi se psychicky zhroutim.
PS2:server jsem už reinstaloval to znamená, že ty tvoje slavný pluginy tam už nemám tak já jen, aby sis něco nepřivlastňoval.

matyasvane
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod matyasvane » 05 říj 2013, 14:38

bylo mi jasné že tento odpad napíšeš a budeš si nahánět příspěvky. Zkrátka, dělal jsem na tom několik hodin, práce byla daná ale ty sis stále dokola vymýšlel nějaké další blbosti, ty jsem ti stále dělal a dělal a dělal, vše fungovalo. Myslím že tady NIKOHO ani Kakáče tohle nebude bavit a každý se na tebe vyprdne po několika těchto tvých výstupech. Pokud říkáš mému záchvatu to, že mi na serveru, kde jsem ti to spravoval si mi urážel, potom se chováš jak malý nerozumný kluk je to opravdu, opravdu složité..

Napsal jsem své zkušenosti s tímto člověkem, kdo mi chce věřit ať věří, na opačnou stranu kdo nechce tak nemusí. Ale přeci jenom 500kreditů = 500kč, kdo by tohle jen tak nabízel:) pokud někde dohledám komunikaci s tímto člověkem, tak vám jí sem okopíruji.

Jinak, Kakaku by ti to dokázal udělat a tomu věřím, bohužel kvůli několika neshodám které se týkaly různých věcí z Virtuallife se příliš nemusíme..ale třeba se jednou budem zas bavit a já bych o to měl zájem..proto Kakáče doporučit mohu v určitých věcech. :)

btw: pokud ses zasmál tomu, že mam dinamickou IP adresu, a nechci dělat reklamu na serverech tak jsi s prominutím totální idi*t. Nikdo není jako ty, aby si musel dělat reklamu na serverech, které jsou nějaké slavnější, jedňak to nepomáhá v žádném případě a taky je to dosti ubohé toto dělat. Když mi někdo dá reklamu na mém serveru, občas se ho ptam proč to dělá, když je to k ničemu a on že za to dostane VIP tak kde to jsme potom:)

Jinak kdo mu chce opravdu pomoct, opravdu chtějte od něj zálohu třeba polovinu, jinak máte opravdu velkou šanci, že dopadnete jako já to je odebrání práv a vymazání na skype :lol: opravdu se tomu musím zasmát, když měsíčně nastavim cca 3-4 servery a přijdu si na nějaké ty koruny a pak tohle :D
Obrázek

http://www.MultiCraft.cz - Můj z brusu nový portál, snad se zase chopíme první příčky.

jakub1000
Věk: 24
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod jakub1000 » 05 říj 2013, 14:47

matyasvane --> Máš pravdu taky jsem mu pomohl dal jsem mu tam důležité pluginy + všechny do Češtiny všechny nastavil v configu. A stejně mi nedal kredity, které mi měl dát !

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Qefik » 05 říj 2013, 14:49

Přesunuto.... Příště zvol vhodnější sekci.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

matyasvane
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod matyasvane » 05 říj 2013, 15:01

jakub1000 píše:matyasvane --> Máš pravdu taky jsem mu pomohl dal jsem mu tam důležité pluginy + všechny do Češtiny všechny nastavil v configu. A stejně mi nedal kredity, které mi měl dát !

Bohužel Kubo s tím nic nenaděláme, ale aspoň že si se ozval!:) další kterého podvedl

Qefik píše:Přesunuto.... Příště zvol vhodnější sekci.

Díky:) spíš by se to mělo zviditelnit, aby nikdo jemu nenaskočil další:)
Obrázek

Zpět na „Off topic“