Dobrý den
Mám takový menší problém a nevím si už rady, tak mě napadlo, že se pokusím zeptat zde .. k jádru věci.
Spolupracuji na vývoji jednoho ''nejmenovaného'' herního serveru SAMP.
Do nedávna jsem normálně fungoval, ale pak najednou se mi server přestal zobrazovat v klientu a po smazání následným přidání se mi zobrazoval jako vypnutý či neexistující. Od fakahedy máme hosting, který tahá server a také web. Nejříve docházelo k výpadkům serveru, ale jen na mé straně .. ''lost connection server'' ztratil jsem zkrátka připojení se serverem, ale s internet jsem nic neměl. Zkrátka /q a připojil jsme se znovu. Nyní již 2 týdny mi po zadání našeho webu prohlížeč napíše, že stránka neexistuje, či jejda něco se pokazilo.
Souhrn: Z ničeho nic mi nefunguje server ani web, ale všem ostatním ano.
Co jsem zkoušel:
Reinstalaci SAMP, jiný prohlížeč, cookies, zkoušel jsem i přes tablet na wifi, kterou mám doma z modemu od UPC router s WiFi.. přes http://www.anonymous.cz/ mi web jde ... že by byla nějak bloknutá moje IP adresa, kterou mám od UPC? Mám si tedy za訞ádat o změnu? Proč jsem bloknutý? Jak k tomu mohlo jen tak dojít?
Nevíte někdo prosím Vás čím to může být ? Děkuji všem za rady.
S přáním hezkého dne Robert
Problém s připojení na herní server + web
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s připojení na herní server + web
UPC má dynamické IP adresy, tzn. tu co máš teď mohl mít před tebou někdo jiný, a mohl dělat něco co neměl (spamoval, DDoSoval web a podobně) což by mohlo vyústit v IP ban.
Pokud to chceš vědět konkrétně, tak bys musel napsat adminům.
Pokud to chceš vědět konkrétně, tak bys musel napsat adminům.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Re: Problém s připojení na herní server + web
Adminům fakahedy ?
V banlistu na serveru ani na webu nejsem jsem v kontaktu s majitelem i jeho zástupcem jak jsem řekl spolupracuji na tom a žádná chyba se v logu či v bloknutých osobách nenašla .. nic totožného s mou IP ..
V banlistu na serveru ani na webu nejsem jsem v kontaktu s majitelem i jeho zástupcem jak jsem řekl spolupracuji na tom a žádná chyba se v logu či v bloknutých osobách nenašla .. nic totožného s mou IP ..