Prosím pomozte mi potreboval by som aby nemohli pouzivat builderi worldedit v rezidenciach ... lebo ja mam rezidenciu na cely svet KUMACRAFT co je mapa na ktorej je server spawn atd , na rezidencii je nastavene aby nemohli hraci stavat pokladat atd na celom svete , pomocou pluginu multi world nacitavam mapy freeworld , freeworld_nether , freeworld_the_end co je aj v server.properties nastavena primatna mapa na freeworld takze server naciatava freeworld , freeworld_nether , freeworld_the_end -- tieto mapy maju sluzit pre hracov aby si tam mohli zazit stavat atd skratka cely svet pre nich dalej chcem aby na mape testmap mohli stavat vsetci ako aj na freeworlde ale s tym ze to bude superflat a budu sa tam stavat budovy shopy atd a ked ja tam pridem a bude sa mi pacit nejaky shop tak ho skopirujem a dam aj do KUMACRAFTU a zaroven chcem aby NIKTO , ANI OP ANI SPOLUMAJITELOVIA ANI HRACI ANI NIKTO OKREM MNA nemohol stavat na KUMACRAFTE da sa to ?? lebo nechcem aby mi stavali na mape serveru chcem aby som tam staval len ja ... dalej som zistil ze buildery mozu nicit spawn pomocou worldeditu ...

Nechcem aby stavali na KUMACRAFTE ani pouzivali worldedit da sa to nejako nastavit ??
a aby nemohli vytvarat npc na KUMACRAFTE ... ani nic menit na tej mape akurat USE ako napriklad packy tlacitka dvere presureplaty atd a nechcem aby otacali predmety v ramikoch ... pls poradte nejaky plugin alebo ako to mam nastavit ...