Čaute
Včera mi tam jeden chalan cez FTP nahraval blockmaker - a nejako sa mu to nepodarilo- tak som reinstaloval server
Ted když si nastavím abych mnel práva či na Nicku - či na steamu - v hre mi napíše ako keby som nebol admin : že nemám práva k tomu prikazu ... napr amx_say ... v konzoli nejde ...
Poradte mi prosím
ďakujem
Nejdu mi nastaviť práva
-
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejdu mi nastaviť práva
Maty? Podařilo se to ale nešli ti práva.. Jinak: Jeden chalan..
Ti dám!!
Hele s tímhle jsem měl fakt problémy, blockmaker tam byl, ale prostě práva nešli.. Poraďte mu někdo, dík.

Hele s tímhle jsem měl fakt problémy, blockmaker tam byl, ale prostě práva nešli.. Poraďte mu někdo, dík.

Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
( Hledáte kvalitní herní hosting? Stačí kliknout sem http://www.lmgtfy.com/?q=Fakaheda.eu )
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejdu mi nastaviť práva
Stecinsky, další upozornění, úplně zbytečný příspěvek. Za 3 dávám už ban.
Teď k problému, bylo by dobré vědět, jestli máš amxbans nebo ne. Dále mi pak napiš jak přidáváš práva (hlavně ty "písmenka") a poprosil bych co máš v souboru cmdaccess.ini (v cstrike/addons/amxmodx/configs).
A v neposlední řadě port serveru.
Děkuji
PS: pokud to stihneš ještě dnes, tak se ti na to podívám, pokud až zítra, tak to tu nejsem
Teď k problému, bylo by dobré vědět, jestli máš amxbans nebo ne. Dále mi pak napiš jak přidáváš práva (hlavně ty "písmenka") a poprosil bych co máš v souboru cmdaccess.ini (v cstrike/addons/amxmodx/configs).
A v neposlední řadě port serveru.
Děkuji
PS: pokud to stihneš ještě dnes, tak se ti na to podívám, pokud až zítra, tak to tu nejsem

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain