Dobry dne potreboval by som pomoc s tym ako vymazem arenu v mobarene mam iba 1 a dostal som sa k tomu ze mam napisat /mobarena removearena ale ked to zadam to to ziada aj nazov areny :/ a ja ho neviem prosim pomoc s tym ako to spravit.... + neviem nastavit VIP triedu aby mala enchantovany mec... uz ste my tu pisali ze sa to neda ale videl som to na vela serveroch
mobarena
-
Gabajci
mobarena
Server: 93.91.250.118:27849
Dobry dne potreboval by som pomoc s tym ako vymazem arenu v mobarene mam iba 1 a dostal som sa k tomu ze mam napisat /mobarena removearena ale ked to zadam to to ziada aj nazov areny :/ a ja ho neviem prosim pomoc s tym ako to spravit.... + neviem nastavit VIP triedu aby mala enchantovany mec... uz ste my tu pisali ze sa to neda ale videl som to na vela serveroch
tak ak viete prosim poradte...
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: mobarena
Aréna se jmenuje default. Pokud jsi nastavoval jiný jméno, použij to.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů