Asi tema, ktere neni povolene (PC-problem).

Pokec o čemkoliv ostatním
FikVodenka

Asi tema, ktere neni povolene (PC-problem).

#1 Příspěvekod FikVodenka » 27 zář 2013, 21:11

Zdravim. Mam veliky problém ale nejedna se vůbec o MC ale něco se mi stalo na PC jestli tedy mohu takove tema rozvinout.

Otevrel jsem si jeden program, který byl ve formatu ktery pocitac neotvrel tak jsem si ho zmenil na format .png a v tu chvili jak jsem ho zmenil tak se mi všechno na pocitaci zmenilo na ten format .png: Internet,Minecraft,Vsechny hray,aplikace no proste všechno co mam v PC nevim proc se to udelalo když jsem pracoval pouze s jednym souborem. A ja bych to potreboval vrátit zpatky jk to bylo tedko nemohu nic v PC delat a to zrovna jsem mel praci naplánovanou. A vylucuji odpověď Obnoveni systemu v casu pocitaci to delat nebudu to bych si vse smazal mam tam poslední bod obnoveni az nekdy na začátku zari. Fakt bych byl Vdecen za kazdou radu,odpověď. Protože toto není mozne co se mi stalo.

zdenda204
Věk: 36

Re: Asi tema, ktere neni povolene (PC-problem).

#2 Příspěvekod zdenda204 » 27 zář 2013, 21:15

Vše nech změnit na .exe :)
Asi tam máš kouzelnýho skřítka který ti tam tahá drátky, kope do HW, slintá na základku a tak... :D
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Arcas
Věk: 26

#3 Příspěvekod Arcas » 27 zář 2013, 21:22

Hoď kontrolní bod, tvé data se ti neztratí.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

FikVodenka

#4 Příspěvekod FikVodenka » 27 zář 2013, 21:27

Zdenda: :D No zkusil jsem to ale vůbec jako kdyby to nemel vliv nechce reagovat porad se nechce zmenit to asi ten skritek zacal dovadet vic :)

Arcas: Prave, ze u tohoto si nejsem jist, zda mi to smaze ty soubory které jsem za tu dobu naistaloval ale dival jsem na to obnoveni a psalo to tam ze to promaze ty které v tu dobu byly naistalovany,pridany. Takze nevim.

zdenda204

#5 Příspěvekod zdenda204 » 27 zář 2013, 21:39

Zde ti je asi obnova která nemaže soubory (respektiva nevrací vše co jsi udělal) nanic.
Možná nějaká linuxová utilitka, ale nemyslím že najdeš něco co by ti to vrátilo třeba jen o pár hodin (ikdyž teoreticky by měly být takový utilitky).

Musíš vzít šroubovák a toho parchanta honit po baráku než si uvědomí co provedl :D
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod panChemicky » 27 zář 2013, 21:42

Tak tohle se mi povedlo jednou taky. Potřeboval jsem otevřít program a klik jsem svojí nepozorností na jiný a tím se mi vše změnilo.
Problém byl, že se s počítačem nedalo nic udělat, ani nahodit bod obnovy, protože mě to prostě nepustilo.

Jediná možnost je hodit bod obnovy. Bohužel. Pokud to nehodíš do servisu, to tohle je jediný řešení - od toho ten bod obnovy taky je.
ObrázekObrázek

FikVodenka

#7 Příspěvekod FikVodenka » 27 zář 2013, 21:46

Tak jak asi zrejme koukam jsem pekne nahrany. Na skritka sroubovak staciti nebude je videt, ze je hodne zakerny, ted jenom hledat způsob jak vse napravit. :)

-- 27 zář 2013, 21:47 --

No do servisu ho opravdu nechci dat vzdyt je to znat buhvi kdy ti ho vrati tak když jinak se neda tak bod obnovy ale mam tam pouze 1bod musí fungovat. Tak zkusim

zdenda204

#8 Příspěvekod zdenda204 » 27 zář 2013, 21:48

Jaký máš OS?
Stejně tam máš určitě zpoustu hovadin a reinstal by nejspíš nebyl od věci.
Zazálohuj důležitý věci, reinstaluj a máš klid, třeba i zrychlíš systém :)
⇨Projekt Market⇦

FikVodenka

#9 Příspěvekod FikVodenka » 27 zář 2013, 21:52

Ja mam Win7. Ta reinstalace samozrejme by neuskodila ale mam problém , ze tedko nemam Win.7 k preinstalovani stahovat mi také nejde takze ho nemam kde sehnat tak fakt jediny reseni je tu bod a jestli nepomuze tak nevim co budu delat.

zdenda204

#10 Příspěvekod zdenda204 » 27 zář 2013, 21:53

Zkus bod obnovy, kdyžtak přejdi na Windows 8 ;)
⇨Projekt Market⇦

Zpět na „Off topic“