Server: 93.91.250.136:27051
Zdravím. Píši znovu se stejným problémem. Konzole mi nestále spamuje a já nevím čím to je.
server.log
Spam v konzoli
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Spam v konzoli
Pošli config ClearLag
Soubory mcore
A config SurvivalGames
S těmito pluginy máš problém.
Soubory mcore
A config SurvivalGames
S těmito pluginy máš problém.
-
Zkus smazat config clearlagu
- zdenda204
- Věk: 36
Hoši, to jsou rady za všechny prachy...
ClearLag/config.yml - znak na pozici 2381 není povolený. V notepadu++ se tam myslím dostaneš pomocí zkratky ctrl+g
Nepovolený znak na pozici 323, ale nevím jestli v configu Chat-Controlu nebo anti-reklamy.
Aktualizuj/smaž frakce, je tam chyba s eventem MCorePlayerToRecipientChatEvent.
SurvivalGames má ten šílenej error na konci, už jsem ho jednou viděl, ale nevím co to způsobilo.
ClearLag/config.yml - znak na pozici 2381 není povolený. V notepadu++ se tam myslím dostaneš pomocí zkratky ctrl+g
Kód: Vybrat vše
[AntiReklama] §aPlugin will be merged with ChatControl soon. Consider downloading it then: http://dev.bukkit.org/server-mods/chat-control/
Nepovolený znak na pozici 323, ale nevím jestli v configu Chat-Controlu nebo anti-reklamy.
Aktualizuj/smaž frakce, je tam chyba s eventem MCorePlayerToRecipientChatEvent.
SurvivalGames má ten šílenej error na konci, už jsem ho jednou viděl, ale nevím co to způsobilo.
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Ok díky moc. Na ten Clearlag a antireklamu/chatcontrol se kouknu.
Co se týče Faction a MCore, tak tam bude asi chyba někde jinde, protože jsem je přidal těsně předtím než jsem Vám psal. Takže jsem tam dal poslední aktualizace, ale nejsou ty pluginy nastavený.
A survival games jsem odstranil a přestal ten šílený spam.
Edit//: Tak jsme hledal v configu Antireklama/chatcontrol a pokaždý mi ten znak vyšel doprostřed nějaký slova. Jednou to bylo message a podruhý to byla mezera mezi : a slovem true, do který jsem nikdy nezasahoval. Takže to musí bejt asi chyba toho pluginu. Ta chyba je prostě tam, kde jsem nic neupravoval a je vše správně (mezery i znaky)
Co se týče Faction a MCore, tak tam bude asi chyba někde jinde, protože jsem je přidal těsně předtím než jsem Vám psal. Takže jsem tam dal poslední aktualizace, ale nejsou ty pluginy nastavený.
A survival games jsem odstranil a přestal ten šílený spam.
Edit//: Tak jsme hledal v configu Antireklama/chatcontrol a pokaždý mi ten znak vyšel doprostřed nějaký slova. Jednou to bylo message a podruhý to byla mezera mezi : a slovem true, do který jsem nikdy nezasahoval. Takže to musí bejt asi chyba toho pluginu. Ta chyba je prostě tam, kde jsem nic neupravoval a je vše správně (mezery i znaky)