Zdravím, nevíte jak udělat, aby na mém webu (Wordpress) mohl dát někomu práva/skupinu (např. VIP) (To vím, pomocí pluginu) a aby, mohl jít na nějakou stránku kam se dostane jen s právami či skupinou ? Na té stránce by byli napsány věci (Např. Ahoj, viděl jsem moje video na YT ? :O ) a ještě aby každý měl svůj učet Děkuji
Aby každý měl svůj účet, toho docílíš v generálním nastavení když povolíš funkci jako "registrovat se může každý". K těm právům, zkus hledat na googlu, fóru WP a popřípadě tam i napsat.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku ⇨Projekt Market⇦
Podle mě tohle samotný WP neumí. Ale určitě bude existovat nějaký plugin, který zpřístupní stránku jenom přihlášenému uživateli, který je v nějaké skupině.
Logicky ano, prakticky ne, protože to vykecají. Ano i v případě skupiny by mohli dát někomu svůj účet, ale to mnohem méně pravděpodobné, než vyzrazené heslo. Navíc zadávání hesla je otrava a ostatní vidí, že je jim něco skryto. Když to bude na skupiny, tak zbytek ani nic neuvidí, tzn. nebude mít se potřebu se tam nějak dostat.
Jak píše Mysteria, přesně to chci, protože, když si tam dám heslo tak se tam může dostat kdokoliv, což fakt nechci :/ žadný plugin či jinší nastavení jsem nenašel ..