[HELP] AntiCheat na xray (autoban) + logování

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
matyasvane
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

[HELP] AntiCheat na xray (autoban) + logování

#1 Příspěvekod matyasvane » 13 srp 2013, 22:13

Server: 93.91.250.134:27163

Ahojda přátelé,

Chystám se rozjet server, bude tam doufám dostatek hráčů takže se najdou i ti co si budou chtít zacheatovat. Potřebuju nějakou účinnou zbraň - AntiCheat, ale jaký? Měl bych představu že by banoval sám xray a vše by zapisoval do logů, něco jako je zde: http://admin.netfire.cz/xray/. Chtěl bych se zeptat jestli něco takového ke stažení existuje, prostě bych to jen napojil na MySQL a něco bych dal na web a toto by mi to vypisovalo. Nevíte o nečem? Byl bych vám moc vděčný + karma :D

Ještě doplnění mé otázky:

Lze nějakým pluginem, nastavit aby se nebugoval WorldGuard s Residencí? Proč? Protože chci mít spawn a další zabezpečeno pomocí WG a hráči aby si mohli vše dělat sami - Residence. Jde mi hlavně o to aby nemohli tyto 2 pluginy překrývat. Díky :)
Obrázek

http://www.MultiCraft.cz - Můj z brusu nový portál, snad se zase chopíme první příčky.

Xentax5

Re: [HELP] AntiCheat na xray (autoban) + logování

#2 Příspěvekod Xentax5 » 14 srp 2013, 10:03

Tak bud to co chceš mít chráněný WG regionem dej ještě do resky... nebo smaž resku ze serveru a dej hráčům práva na region.. ale jen tak aby si ho mohli vytvořit nastavit, ale aby nemohli se rejpat v cizích... na jednom serveru jsem to tak měl.
PS: musíš udělat někde jednoduchej návod, protože hráči nebudou tušit...

A k tomu prvnímu... na "autobanovací" anticheat pluginy bych nespoléhal... Např.. mám na server NoCheatPlus - ten jenom zabranuje pouzivani hacku a píše OP consoli atd.. co si nastavíš, že to zabránilo tomu a tomu hráči v tom a tom.. no, ale problém je, že jako "fly hack" to bere i to, když někdo skočí ze skály a v půlce skoku se odlogne.. a když se logne tak ho authme drží ve vzduchu - NoCheat pluginyy berou jako fly.....
A není to jen toto ale i jiný věci... třeba ikdyž to zní nepoctnatně při lagu..
Jednou jsem si takovej plugin na server hodil a myslím, že to rozhodně není 100%..proto ti doporučuji NoCHeatPlus nebo něco podobnýho co jen brání hacku, ale nebanuje :) (max kickne no...)
Cau pomohl jsem Ti ??Odměň mě karmou :D
A navštiv Minecraft server ApokaliptCraft : 93.91.250.129:27951

Chuckskull

Re: [HELP] AntiCheat na xray (autoban) + logování

#3 Příspěvekod Chuckskull » 14 srp 2013, 11:17

NoCheatPlus nebrani pouzivani x-ray..
Pokud chces dobrej plugin na anti x-ray tak ti doporucuji Orebfuscator http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/orebfuscator/ kdyz si ho dobre nastavis tak ti ani nebude vytezovat extra server...

na netfire si pro to udelali vlastni pluginy a scripty.. to by jsi je jedine musel poprosit aby ti je dali :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“