93.91.240.163:27179
Ahojte, vytvoril som si region na novej mape, kde som nastavil flag exit na deny, teraz chcem aby sa hráči mohli z neho portnuť ale aby nemohli opustiť region, prosím pomôžete?
opustenie regionu
-
Re: opustenie regionu
Vzdyt jo Jestli nechces, aby hraci opustilli region tak prikaz na to je tento /region flag Jmenoregionu exit deny pokud si to nastavil a hraci mohou ven porad tak mas asi spatne udelany region nebo si spatne zadal nazev.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nechceš aby se mohli teleportvoat z regionu pryč, tak zakaž taky příkazy na teleport: /region flag jménoregionu blocked-cmds /home, /spawn, /warp

-
Asi ste to nepochopili
ono ako z toho regionu aby im neslo ale teleportacia fungovala
mohli z neho portnuť ale aby nemohli opustiť
ono ako z toho regionu aby im neslo ale teleportacia fungovala
- matyasvane
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tě pochopil, ale mám takový dojem že to nelze, aspoň tohle se mi nepovedlo..
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud chceš mit mapu spawn a pak se teleportuji nekam jinam z mapy spawn tak si radeji udelej omezenej svet spawn pomocí WorldBorderu a na celé ploche bude ochrana a dál se nedostane protože ho nepustí worldborder
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
-
dobre, vysvetlím vám to: vytvoril som si vlastnú mapu na eventy, kde budú, aby som zbytočne nezasral normálnu mapu kde je aj spawn. používam world border takže im obmedzujem mapu a nechcem aby bola plná, keď ja s builderom niečo začnem staviať bude to na celú mapu preto som vytvoril novú a plochú, videl som to niekde na servere, kde zo spawnu sa nedalo vyjsť ale warpy a ostatné fungovalo