93.91.250.108:37116
Ahoj, server má docela lagy klesa až na 11tps, nevím čím to je ale legy nejsou takové víte jak myslím napíšte príkaz /spawn ikdyž je 11 tps a ono to de hned, server vubec nelaguje ale je tam tech 11 tps ... testoval sem examine nejvíc mi žral NoLagg a pak Iconomy nejak 22 neco % ... mám ho napojenej na MySQL a správne vše mi fachá, ostatné plugy vytežujou jenom 0,1 2,3,5 % a tak to ale ... a ani v logu nejsou errory a dnes sem mnel wipe je nová mapa možná to je protože hráči generují mapu ale až na 11 tps o.O ?
Lagy
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lagy
Pomocí WorldBorderu se dá mapa před generovat, záleží jaký máš server pokud je tam 60 hráčů a nemáš nastavené okraje světa a všichni ti běží někam do pryč tak se nemůžeš divit 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Pokud server má čistý server.log, jsi si jistý že žádný plugin nelaguje/nedělá neplechu, vše máš aktualizované, hráči nenašli něco čím by ti shazovali server tak ti nezbývá nic jiného než požádat administrátory o více paměti ram 

-
- Kontaktovat uživatele:
psal sem ticket prej mám najednou velkej skok využití pamäti -_- http://mrtg.fakaheda.eu/memory/66252_memory.html co to muže byt ?
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.