mody,pluginy

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Fezyx

mody,pluginy

#1 Příspěvekod Fezyx » 19 črc 2013, 05:46

Server: zatím nemám)

Zvažuju hosting a chci se zeptat, jestli FH podporuje MCPC servery?
popřípadě, jestli když už server úspěšně běží v LAN formě, jestli se dá nějakým způsobem převést na hosting od vás?

z důvodu že tekkit samotný je celkem nedostačující :P po pár desítkách hodin hraní omrzí :P

díky za odpovědi, ať už jakékoli :P

Shadowhacker
Věk: 30

Re: mody,pluginy

#2 Příspěvekod Shadowhacker » 19 črc 2013, 07:21

Co to je za blbost? LAN server (pokud nemyslíš HAMACHI), kterej spustíš TY ze SVÉHO MC nelze dát na server, který je někde jinde..Pokud myslíš hama, je to snadné..
Na co LAN, když máš server? Přesuň si mapu, ne?
Tekkit ti nainstaluje sama fakaheda.eu, stačí požádat. Resp. si koupit Tekkit server, pomocí pár kliknutí to máš ihned. Pokud chceš mody navíc nebo pluginy, lze snadno tak učinit - máš přístup na FTP samozřejmě.

Krom toho, ta sekce není moc vhodná. Ačkoliv to souvisí s MC/Tekkit, není to o ničem, mohl si to dát i do OT..
Obrázek

Fezyx

#3 Příspěvekod Fezyx » 21 črc 2013, 22:15

spíš sem chtěl vědět , jestli když si koupím tekkit server, budu moct přidat/odebrat mody, to samé s pluginama a jaka verze CB/FML

já vím, formuloval jsem dotaz špatně :P kterou ze "základních instalací" colik když bych chtěl 1.5.2 server s FML 7.8.1.738 ? jinak se v tom moc nevyznám, tak se radši ptám.

děkuju za rady,odpovědi.

Shaggy84675
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Shaggy84675 » 22 črc 2013, 00:39

Jop můžeš si to upravit jak budeš chtít.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.

Shadowhacker
Věk: 30

#5 Příspěvekod Shadowhacker » 22 črc 2013, 08:19

Fezyx píše:spíš sem chtěl vědět , jestli když si koupím tekkit server, budu moct přidat/odebrat mody, to samé s pluginama a jaka verze CB/FML

já vím, formuloval jsem dotaz špatně :P kterou ze "základních instalací" colik když bych chtěl 1.5.2 server s FML 7.8.1.738 ? jinak se v tom moc nevyznám, tak se radši ptám.

děkuju za rady,odpovědi.

Tekkit ti nainstaluje sama fakaheda.eu, stačí požádat. Resp. si koupit Tekkit server, pomocí pár kliknutí to máš ihned. Pokud chceš mody navíc nebo pluginy, lze snadno tak učinit - máš přístup na FTP samozřejmě.
Asi jsem ti špatně odpověděl v tom příspěvku, co?
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“