Generace

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
fantomas2
Kontaktovat uživatele:

Generace

#1 Příspěvekod fantomas2 » 18 črc 2013, 13:50

93.91.250.114:27187

Ahoj, chtel bych si zmenit generaci sveta neco podobného jak má glowingmines ... ale nevím jak nato ;) Prosím nejake rady :o
Naposledy upravil(a) fantomas2 dne 18 črc 2013, 14:31, celkem upraveno 1 x.
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

vasikxl

Re: Generace

#2 Příspěvekod vasikxl » 18 črc 2013, 14:10

Že by TerrainControl? Ale radit ti dál nebudu, abych neprozradil víc než dost :D ! Ale stejně si budeš muset vygenerovat novou mapu...

fantomas2
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod fantomas2 » 18 črc 2013, 14:31

Tu IPku prepíšu nechtíc sem tam dal IP na muj PvP a jinak ten muj další server je v prerabaní takže mi mapy nebude líto...
pročpak by si nechtel prozradit? tak pak nač tu píšeš.. ja si nemyslím že ta generace je nejak extremne tajná ;)
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

vasikxl

#4 Příspěvekod vasikxl » 18 črc 2013, 14:42

Je to lehký jak facka, akorát musíš použít Google, což je u mě celkem problém, takže já to moc nemám... Musíš mít plugin Multiverse. Prostě až ten plugin budeš mít, dej /tc check JménoSvěta
JménoSvěta nahraď jménem světa, kde to budeš mít.
Stopni server a pokud tu mapu, kterou jsi napsal do /tc check máš nevymazanou, vymaž...
Jdi do /pluginsTerrainControl/worlds/JménoSvěta/WorldObjects/
Najdi si na Googlu nějaké ty objekty, co tam budeš mít, takže dej do Googlu třeba "Minecraft TerrainControl WorldObjects" a nebo si je můžeš udělat sám pomocí jednoduchého prográmku BetterBOB, který je na stáhnutí na stránce pluginu plugins.bukkit.org...
To, co jsi stáhl či udělal (musí to mít příponu .bo2 nebo .BO2) nakopíruj do té složky na serveru do WorldObjects... Zapni server a až se načte, dej /mv remove JménoSvěta .
JménoSvěta opět vymaž a dej /mv create JménoSvěta -g TerrainControl

Doufám, že ti to pomohlo, já to teď píšu celkem rychle a nevím, jestli tomu budeš rozumět, jinak sem můžeš podívat na YT nebo poprosit někoho, ať na to udělá návod

Zpět na „Minecraft, Tekkit“