Poskodena mapa?? :D Co s nou?

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
mathew2w

Poskodena mapa?? :D Co s nou?

#1 Příspěvekod mathew2w » 26 srp 2012, 13:30

Dobrý deň,

Myslím, že veľa ľudí už môj problém pozná :lol: Server neustále padal, po prihlásení na server sa nedali použiť žiadne príkazy a nenačítavala sa mapa (to isté aj bez pluginov). Po necelých 2 týždňoch som sa dozvedel, že mám poškodenú mapu :lol: Nedočkal som sa konkrétného riešenia, ako tento problém odstrániť, tak som jednoducho dal novú mapu. Myslel som si, že bude po probléme. No dnes ráno server na dlhšiu dobu spadol, čo ma vyľakalo. Okrem toho zmizli niektoré postavené veci a čas sa akoby pretočil späť :lol: Bojím sa, či by sa niečo podobné nemohlo stať aj na novej mape. Pôvodná bola vygenerovaná pred piatimi mesiacmi ešte na verzii 1.2.3, mnoho hráčom tam malo rozsiahle obchody, mestečká a rôzne zaujímavé stavby, niektorí tam hrali celé mesiace, tiež sme mali mnoho eventov, aquapark, mnoho miest, rozostavané medzimestské metro, zábavný park, univerzitu.....

Chcel by som sa spýtať, či by sa poškodená mapa nedala nejak zachrániť, od kedy je nová mapa, doslova sa necítim ako na svojom serveri a okrem toho neprichádzajú žiadne VIP platby, ktorých pred tým prichádzalo veľa a poháňali celý server a tiež sme prišli o mnoho kvalitných hráčov. Ďakujem za pomoc, ak nejaká príde :D
Za pomoc davam karmu :)
Obrázek

jandamilanek

Re: Poskodena mapa?? :D Co s nou?

#2 Příspěvekod jandamilanek » 26 srp 2012, 16:35

Ahoj, hodne te lituji a proto by sem ti chtel pomoci. Nahraj prosim tu mapu v raru nebo v zipu nekam (treba na uloz.to) a posli mi link. Pokusim se zjistit v cem je problem a mapu opravit.

Jeste k tomu pokud ti to pada i s novou mapou, updatni bukkit z http://dl.bukkit.org . Vyhod vsechny pluginy. Napis si na kus papiru seznam pluginu a postupne je hledej na http://dev.bukkit.org a stahuj nejnovejsi verze. Ty davej na server. Doporucuji plugin PluginManager pro zapinani a vypinani pluginu za behu. Hodne stesti :-)

S pranim hezkeho dne
Martin
CreativePortal.eu - Čarovný Minecraft s přídavkem technických modů se spoustou dobrodružství. Připojit se nyní!
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!

Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.

mathew2w

#3 Příspěvekod mathew2w » 27 srp 2012, 07:55

Skús, či to budeš vedieť niekde otvoriť a či sa vôbec zobrazia stavby :lol:

http://ulozto.sk/x9XsRjd/world-2-zip
Obrázek

mathew2w

#4 Příspěvekod mathew2w » 28 srp 2012, 10:53

Oh my god :D