White-list problém

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
somalek12

White-list problém

#1 Příspěvekod somalek12 » 13 bře 2016, 01:08

Server: 82.208.17.20:27575

Zdravím,
prosím vás, v záložce nastavení serveru --> základní nastavení je kolonka white-list. Pokud zaškrtnu povoleno a dám uložit, tak po refresh stránky se mi samo přepne zpět whitelist na zakázáno. Pokud to provedu i v záložce správce souborů--> server.properties, kde změním whitelist na ,,true´´, tak po refresh stránky se mi opět automaticky přepne na false.
Nevíte, kde může být chyba, pořád mi na tento server chodí cizí hráči a nevím co s tím.

Děkuji mockrát za jakoukoliv odpověd

Tixius24
Věk: 49

Re: White-list problém

#2 Příspěvekod Tixius24 » 13 bře 2016, 01:33

Na servery napíš príkaz /whitelist on a je po probléme :D
/whitelist on - Zapneš Whitelist
/whitelist off - Vypneš Whitelist

Asi sa ti to buguje skus sa odhlasiť a príhlásiť na fakahede. Mne sa to už tiež stalo odhlásil som sa a išlo to v pohode :D

MinfasCZE
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod MinfasCZE » 13 bře 2016, 07:57

Další možnost je přihlásit se na FTP, otevřít soubor server.properties. V něm vyhledat řádek

Kód: Vybrat vše

white-list=false
a změnit na

Kód: Vybrat vše

white-list=true
.

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 13 bře 2016, 09:22

Ono to vlastně udělá změnu v tom souboru jak napsal MinfasCZE, ale tato možnost vyžaduje restart, ale příkaz /whitelist jak napsal Tixius24 ne...
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod marty_ » 13 bře 2016, 12:21

somalek12 píše:Server: 82.208.17.20:27575

Zdravím,
prosím vás, v záložce nastavení serveru --> základní nastavení je kolonka white-list. Pokud zaškrtnu povoleno a dám uložit, tak po refresh stránky se mi samo přepne zpět whitelist na zakázáno. Pokud to provedu i v záložce správce souborů--> server.properties, kde změním whitelist na ,,true´´, tak po refresh stránky se mi opět automaticky přepne na false.
Nevíte, kde může být chyba, pořád mi na tento server chodí cizí hráči a nevím co s tím.

Děkuji mockrát za jakoukoliv odpověd

Mam pocit ze toto nastaveni sice delas spravne, ale ma se to delat pri stoplem serveru.
Tzn stopni hru, zmen to, a zas pust...
nebo prikaz dej primo ze hry (pripadne konzole) jak radi tixius :)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“