Pár dotazů...

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
2Déčko

Pár dotazů...

#1 Příspěvekod 2Déčko » 09 úno 2014, 01:23

Server: IP:93.91.250.138:27871

Zdravím, mám zde pár dotazů ohledně mc, pluginů a tak ;)
1.Jak nastavit VIP hráčům aby jenom jim nevypadával při smrti inventář?
2.Proč lidé bez OP nemohou bourat ani stavět ve světě přes to že v PermissionsEx mají - modifyworld.* ?
3.Dá se nějak v 1 světě stopnout čas?
4.Když chci aby hráč měl VIP ve více světech, jak to napsat do SMS nastavení?
5.Jaké jsou permissions pro libsdisguises (proměna na určitého moba), max povolených residencí pro danou skupinu
6.Jak udělat aby se na určitý warp mohlo portnout jen OP? Essentials warp...
7.Jak dát k motd serveru také obrázek?

Za pomoc karma+ :)
Toto jinak není vše :P
Jinak hledám někoho kdo se vyzná v pexu, myslím tím v právech a jejich nastavení ;)

zdenda204
Věk: 36

Re: Pár dotazů...

#2 Příspěvekod zdenda204 » 09 úno 2014, 02:18

1) Například DeathControl
2) Nemáš náhodou EssentialsAntiBuild? Pokud ne, seznam pluginů.
3) Jedině pluginem, třeba LockTime.
4) Zkus místo světa dát "", jinak musíš pro každý svět napsat příkaz.
5) Najdi si radši jiný plugin, toto spíše vypadá jako něco vytvořeného "na truc"...
6) -essentials.warps.[warpname] (Například -essentials.warps.pokus)
7) Podsekce návody, návod od MiniMeho.
8) Aha, už jsem vše zodpověděl
9) Všechno jsem vyhledal s googlem a na všechno jsem dostal odpověď hned v prvním nalezeným výsledku, takže místo toho tu čekat hodiny, jsi to mohl mít za 5 min nalezený všechno sám.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

2Déčko

.

#3 Příspěvekod 2Déčko » 09 úno 2014, 10:51

.
Naposledy upravil(a) 2Déčko dne 09 úno 2014, 12:25, celkem upraveno 1 x.

SamerLP

#4 Příspěvekod SamerLP » 09 úno 2014, 11:12

nechápem o čo ti ide teraz na tvoje otázky zodpovedal čo viac chceš?

Arcas
Věk: 27

#5 Příspěvekod Arcas » 09 úno 2014, 11:46

Fakaheda má tisíce zákazníků. Myslíš si, že jim bude záležet na namyšleném děcku, co ani neví hledat a za pomoc na fóru je až skoro pošle do řiti? Buď se laskavě uklidníš a omluvíš se za svůj výrok, nebo od nás žádnou pomoc nečekej a táhni kam chceš.

A když už sis kupoval server - co jsi čekal? Že si zároveň s ním kupuješ armádu robotů, kteří okamžitě bez remcání odpoví na tvé primitivní otázky? Od čeho je sakra google? Od čeho je sakra testserver na localhostu (u tebe v PC)? Kde myslíš, že jsme my - stará garda- začínali? Na fakahedě jsme si vyžebrali pomoc? Kdepak, vše jsme zkoušeli sami...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

2Déčko

#6 Příspěvekod 2Déčko » 09 úno 2014, 12:24

Ano od vás již žádnou pomoc nečekám, fakaheda... výborný hosting až na pomoc.... a já omlouvat? prosím tě za co?Za to že Vám posílám peníze? No tak ok...
A to že dělám MC server po prvé neznamená že mi je okolo 10...Namyšlený jsi tu jedině ty, já se normálně zeptal a dostal jsem odpověď kde ještě pan zdenda napsal něco ve smyslu, proč vás jako otravuju... já myslel že toto je fórum pro pomoc... tak promiňte asi tu budu spamovat jak ty 10ti leté děti a budu tu vykřikovat jak je svět nefér, to bude lepší co? ;)
Takovou "ochotu" ze strany poskytovatele vidím prvně.
A Arcasi když ti řeknu spoustu jiných věcí ze serverů jiných her tak ani nekvákneš tak se uklidni ano?:)

mororo

#7 Příspěvekod mororo » 09 úno 2014, 12:32

Nevím co jsi měl za problémy a co jsi předváděl ale nesnáším lidi co neumí použít google. Forum je spíš hlavně na řešení složitějších problémů a ne na to psát lidem jake jsou permissions jelikoz by to dopadlo tak ze by tady lidi nic jneho nedelaly :) Kdyby každý ptal na to co ty :)

Arcas
Věk: 27

#8 Příspěvekod Arcas » 09 úno 2014, 12:38

Omluvit by ses měl za svůj výrok. Tady nikdo nemá rád lidi co si myslí, že když si zaplatí službu a někdo mu ochotně poradí a dodá, že si mohl pomoct sám s google a ušetřit si čas, tak začnou vyskakovat, že si tyhle služby platí a kdesi cosi... Zdeňka a ostatní supporti z tohodle nevidí ani korunu - dělají to ve svém volném čase úplně zadarmo. On nenapsal ,,Proč nás otravuješ" - on ti poradil, jak si řešení najít rychle a sám. Jak myslíš, že začínali všichni, co mají / měli velké servery? Filip Farkáš (lllScorpionlll) - jeden z nejlepších modovaných serverů, obrovský herní portál, vlastní webshop s VIP, itemy apod. Jak myslíš, že začínal? Na localhostu testoval, co může / nemůže, co funguje / nefunguje. Hledal na google. To je základ úspěchu.

Když jsem nedávno požádal kamaráda o zapůjčení serveru zdarma pro tvorbu CTM mapy, zařídil mi čistý Ubuntu a řekl - starej se. A co jsem udělal. Šel jsem na fórum ubuntu a začal se dotazovat? Ne. Otevřel jsem si google a vše si našel. Ačkoliv o linuxu jsem věděl jen tolik, že to je operační systém určený pro servery (převážně), nainstaloval jsem si javu, spustil minecraft server, udělal automatický RCON script na zálohy, teamspeak server jsem si nastavil. A to vše jen díky google.

Nezatracuj nás jen proto, že ti doporučíme vlastní úsilí. Mě ze začátku taky štvalo, že když jsem se kamaráda zeptal ,,Jak pracovat s essentials" odvětil mi - použij google a hlavu. Ale dneska jsem mu za to vděčný - umím pracovat s čímkoliv, co má google v databázi - Ubuntu, MC server, neznáme pluginy.

Nevím, jestli jsem tě nějak přesvědčil. Je možné, že na fakahedu budeš nadávat nadále. Ale věz, že FH jsou dobří lidé a vědí, co dělají. Zdeňka ví, proč ti napsal že sis to mohl najít.

Arcas píše:Není umění ukázat řešení. Je umění ukázat postup

EDIT: A když už jsme u toho - kdybys přišel s problémém typu ,,Výpis chyby dlouhá jak toaletní papír, nevím co s tím" - a Zdeňka by ti napsal ,,Použij google" je to něco jiného.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

zdenda204
Věk: 36

#9 Příspěvekod zdenda204 » 09 úno 2014, 12:51

Zamykám, otázky jsem zodpověděl.
Mě je jedno na co se kdo ptá, a opravdu jsem nečekal že to pochopíš tak, jak jsi to pochopil. Tu odpověď jsem psal někdy v 1 hodinu, přečetl sis jí až někdy v 9 hodin. To máš 8 hodin. Na každou svou otázku by jsi našel v Googlu odpověď vyhledáním dvou slovíček.
Já klidně odpovím, ale je to vaše mínus že pak musíte čekat třeba 10 hodin na odpověď ikdyž by stačilo napsat do google "bukkit stop time" a máte odpověď hned v prvních dvou výsledcích.

//LOCK
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Zpět na „Minecraft, Tekkit“