Omluvit by ses měl za svůj výrok. Tady nikdo nemá rád lidi co si myslí, že když si zaplatí službu a někdo mu ochotně poradí a dodá, že si mohl pomoct sám s google a ušetřit si čas, tak začnou vyskakovat, že si tyhle služby platí a kdesi cosi... Zdeňka a ostatní supporti z tohodle nevidí ani korunu - dělají to ve svém volném čase úplně zadarmo. On nenapsal ,,Proč nás otravuješ" - on ti poradil, jak si řešení najít rychle a sám. Jak myslíš, že začínali všichni, co mají / měli velké servery? Filip Farkáš (lllScorpionlll) - jeden z nejlepších modovaných serverů, obrovský herní portál, vlastní webshop s VIP, itemy apod. Jak myslíš, že začínal? Na localhostu testoval, co může / nemůže, co funguje / nefunguje. Hledal na google. To je základ úspěchu.
Když jsem nedávno požádal kamaráda o zapůjčení serveru zdarma pro tvorbu CTM mapy, zařídil mi čistý Ubuntu a řekl - starej se. A co jsem udělal. Šel jsem na fórum ubuntu a začal se dotazovat? Ne. Otevřel jsem si google a vše si našel. Ačkoliv o linuxu jsem věděl jen tolik, že to je operační systém určený pro servery (převážně), nainstaloval jsem si javu, spustil minecraft server, udělal automatický RCON script na zálohy, teamspeak server jsem si nastavil. A to vše jen díky google.
Nezatracuj nás jen proto, že ti doporučíme vlastní úsilí. Mě ze začátku taky štvalo, že když jsem se kamaráda zeptal ,,Jak pracovat s essentials" odvětil mi - použij google a hlavu. Ale dneska jsem mu za to vděčný - umím pracovat s čímkoliv, co má google v databázi - Ubuntu, MC server, neznáme pluginy.
Nevím, jestli jsem tě nějak přesvědčil. Je možné, že na fakahedu budeš nadávat nadále. Ale věz, že FH jsou dobří lidé a vědí, co dělají. Zdeňka ví, proč ti napsal že sis to mohl najít.
Arcas píše:Není umění ukázat řešení. Je umění ukázat postup
EDIT: A když už jsme u toho - kdybys přišel s problémém typu ,,Výpis chyby dlouhá jak toaletní papír, nevím co s tím" - a Zdeňka by ti napsal ,,Použij google" je to něco jiného.