Spuštění nového webu
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spuštění nového webu
Chci se zeptat, jak je to s sms ? platí pořád tvar sms FHVIP 27653 jmeno ? Když používám script a ten je nastaven na zavolání tak u něj je tvar sms s 27653 v control panelu.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
V Control panelu je teď u SMS plateb použit zkrácený UID, ale nevím jak to bude se starými platbami.
01101110011101010110001001110111
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Aha :-//. Hodil by se "nějaký" navod jak to předělat, protože v tom se nějak nevyznám.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Achjo lidi, proč nečtete ty novinky? Všechno důležité o SMS je tady http://www.fakaheda.eu/spusteni-noveho-webu
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Qefik, promin, nevsiml jsem si :-/
Když mám tedy UID: L22866 tak jaký to má význam na script ? Příjde sms s tvarem FAKAHEDA 99 L22866 jmeno_hrace, zavolá to script:
Bude nadále script fungovat ?
( omlouvam se, moc se v php scriptech nevyznám
)
Když mám tedy UID: L22866 tak jaký to má význam na script ? Příjde sms s tvarem FAKAHEDA 99 L22866 jmeno_hrace, zavolá to script:
Spoiler: zobrazit
Bude nadále script fungovat ?
( omlouvam se, moc se v php scriptech nevyznám

Naposledy upravil(a) Welton123 dne 05 lis 2012, 13:07, celkem upraveno 1 x.
-
Zatím zkouším a některé věci přece jen nejsou jasné. Jinak server port: 27324
1. Po zaslání nového hesla a úspěšném přihlášení se mi automaticky zpřístupnil Control Panel. Ve staré verzi jsem musel provést přihlášení zvlášť i do control panelu. Je to v pořádku?
2. Při zasílání plateb za server byl variabilní symbol port serveru, ale nyní je to nějaké UID což je úplně jiné číslo. Takže jde o jistou změnu a nebo jsem to blbě pochopil?
3. Příliš to nesleduji, ale k čemu jsou dobré kredity
když potřebuji zaplatit jen chod serveru na další měsíc? 30 kreditů je 30 dnů a nebo to chápu špatně. Díky za nasměrování
. Ještě pohledám na foru.
4. Zatím v nabídce control panelu chybí ovládání serveru, restart, vypnutí, jiné možnosti nastavení atd. Zřejmě bude doplněno později, takže neřeším.
1. Po zaslání nového hesla a úspěšném přihlášení se mi automaticky zpřístupnil Control Panel. Ve staré verzi jsem musel provést přihlášení zvlášť i do control panelu. Je to v pořádku?
2. Při zasílání plateb za server byl variabilní symbol port serveru, ale nyní je to nějaké UID což je úplně jiné číslo. Takže jde o jistou změnu a nebo jsem to blbě pochopil?
3. Příliš to nesleduji, ale k čemu jsou dobré kredity

4. Zatím v nabídce control panelu chybí ovládání serveru, restart, vypnutí, jiné možnosti nastavení atd. Zřejmě bude doplněno později, takže neřeším.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
ad. 1: je to naprosto v pořádku, přístupy k cizím serverům se řeší povolením administrátora majitelem serveru
ad. 2: teď jsou finance převáděny na kredity a z těch se pak platí servery, tudíž můžeš si nabít účet a z něj pak pouze kliknutím platit. Více snad osvětlí toto téma viewtopic.php?f=15&t=7873
ad. 3: Viz. 2
ad. 4: Musíš si nejprve vybrat server a pak ho lze ovládat. Konkrétně restart, vypnutí a zapnutí je v přehledu serveru
ad. 2: teď jsou finance převáděny na kredity a z těch se pak platí servery, tudíž můžeš si nabít účet a z něj pak pouze kliknutím platit. Více snad osvětlí toto téma viewtopic.php?f=15&t=7873
ad. 3: Viz. 2
ad. 4: Musíš si nejprve vybrat server a pak ho lze ovládat. Konkrétně restart, vypnutí a zapnutí je v přehledu serveru
Mark Twain
Mark Twain
-
Qefík, díky za odpověď, ale....
ad. 4:
a) Pohled před kliknutím na Control Panel dává tušit, že vše pujde ovládat.

b) Takhle to vypadá když se příhlásím. Vidím tlačítko Herní servery a klikám na něho.

c) A takhle to vypadá po kliknutí. Žádná položka start, vypnutí, reinstalace atd.

d) Možná, že jsem trouba a nebo nevidím
e) edit: NEVIDÍM!!! Je třeba rozkliknout nahoře roletku " Prosím vybrat službu" a tam najdu svůj server

ad. 4:
a) Pohled před kliknutím na Control Panel dává tušit, že vše pujde ovládat.

b) Takhle to vypadá když se příhlásím. Vidím tlačítko Herní servery a klikám na něho.

c) A takhle to vypadá po kliknutí. Žádná položka start, vypnutí, reinstalace atd.

d) Možná, že jsem trouba a nebo nevidím

e) edit: NEVIDÍM!!! Je třeba rozkliknout nahoře roletku " Prosím vybrat službu" a tam najdu svůj server

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Nahoře máš napsáno "Prosím vyberte službu" tak tam si vyber HS a odtamtud ho můžeš plně ovládat 

Mark Twain
Mark Twain
-
Jooo, už jsem to našel. Děkuji za trpělivost