Server: 93.91.240.153:37766
Zdravím,
má někdo zkušenosti s instalací tohoto modu na sever? Mě se to nedaří. Vždy, když se ho pokusím na server nahodit, tak se už nepřihlásím.
Instalace modu ccSensors
-
Richairde
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace modu ccSensors
Máš ten mod nainstalovaný i v klientu?
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
Richairde
Při offline hraní se mi předměty z tohoto modu zobrazují, takže si myslím, že jo...akorát souštím tekkit launcher, takže přesně nevím, které mody tam jsou.
EDIT: Není to Tekkit Launcher, ale TechnicLauncher
EDIT: Není to Tekkit Launcher, ale TechnicLauncher
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Taky může být rozdíl ve verzích na serveru a clienta.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
Richairde
To bych se asi nepřipojil vůbec. Spíš to neumím správně nainstalovat. 
EDIT: Vyřešeno. Tento mod je již v nové aktualizaci TEKKITu automaticky. Stačilo aktualizovat.
EDIT2: Bohužel, když jsem se pokusil vyrobit nějaký předmět z tohoto modu, tak mě server vykopne. Dá se nějak zjistit jakou verzi TEKKITu máme na serveru?
EDIT: Vyřešeno. Tento mod je již v nové aktualizaci TEKKITu automaticky. Stačilo aktualizovat.
EDIT2: Bohužel, když jsem se pokusil vyrobit nějaký předmět z tohoto modu, tak mě server vykopne. Dá se nějak zjistit jakou verzi TEKKITu máme na serveru?
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zjistíš to podle toho, s jakým Tekkitem se připojuješ. Jinak mám pocit, že server nevypisuje jaká verze Tekkitu je.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych spíš smazat konfigurace všech modů ze složky hry, je možné, že některý předmět má jiné ID u tebe, než ve hře, pokud jsi testoval jiné verze.
01101110011101010110001001110111
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak 
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.