mrzí mne ze kdyz je server a verze hry v novém kabátku že útočníci na servery jen útočí na servery!!Lidi to jste takoví paka že vám není rovno ???Si myslíte že človek bez jakékoliv registrace loginu a hesla dá server ONLINE a White-Listu já tedy né zamyslete se nad ničením cizích serverů!!!Tím si návštěvnost nezískáte chlopi!!Tím určitě né !!!!
Tímto varuji ostatní dávejte si white list ,bukkit je zatím na hov** tudíš zatím jen bez pluginu registru a.t.d!!!
Server ip=93.91.250.110:37496
Utoky na server !!!
- MorLore
Utoky na server !!!
Naposledy upravil(a) MorLore dne 06 srp 2012, 19:42, celkem upraveno 1 x.
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba já
Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How 

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Utoky na server !!!
IP a PORT?
Aktualizuj AuthMe, nahraď případně xAuth.
server.log a seznam pluginů
Ještě bych doporučil přečíst si pravidla. Hlavně bod 6. viewtopic.php?f=54&t=727
Aktualizuj AuthMe, nahraď případně xAuth.
server.log a seznam pluginů

Ještě bych doporučil přečíst si pravidla. Hlavně bod 6. viewtopic.php?f=54&t=727

- MorLore
ty pluginy nic moc zatím co jsem skoušel jako celej bukkit tudíš zatím jsem odkázanej jen na white list
stímto co zatím je nemám v úmyslu zatím hrát zatím radči jen čistou verzi.
Zatím nemám na bukkit nervy ani náladu ani čas 

A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba já

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, proč ted tooolik lidí tady už má Bukkit 1.3.1 R0.1. Ano je to uspěchané, ale když jim to jde...

- MorLore
nejsem spokojen s něčím co nefunguje dobře jsem jen zákazník nic víc tudíš čekám na něco co pošlape pořádně né !To co vyhazuje lidi a nefachá to to nechci, strávil jsem na serveru tři dny v tahu skoro a todle pro mne není ještě něco co by mělo fungovat!!!
Lidi melou z cesty a to pro mne není sám si vše odskouším než si to nableju na server 

- zdenda204
- Věk: 36
Mně teda funguje vše nádherně pokud se nesnažím aktualizovat 
Zatím jsem na 1.3.1 bez spamování logu, náhlého kickování atd...

Zatím jsem na 1.3.1 bez spamování logu, náhlého kickování atd...
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele: