Ahoj,dnes mi na server přišli 2 týpci a najednou zacnou spamovat,ale fakt moc...a chci napsat kick,ban, apod... Nefunguje to! Ani gmkum
Asi Hacker :(
-
DanyCZ
Asi Hacker :(
Server stop
Ahoj,dnes mi na server přišli 2 týpci a najednou zacnou spamovat,ale fakt moc...a chci napsat kick,ban, apod... Nefunguje to! Ani gmkum
A nefunguje to nadale po jejich utoku,zrejme to nejak udelali ,aby nefungoval plugin ultraban! Jeste predtim fungoval a pak najednou co prisli nejde. Napisu /kick jmeno a ani to nenapise ze jsem dal spatne nejaky přikaz,napisu to a text zmizi ,a nic se nedeje! 
IP:93.91.250.122:27331
PvP,MCmmo,Frakce apod...
PvP,MCmmo,Frakce apod...
- XmichoX471
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asi Hacker :(
Poznam asi všetki cheaty xD a asi viem aký použili na serveri to vytvori falosnu postavu a spamuje. skús si dať na server plugin AuthMe a ak ho máš daj naň abi hráči nemohli písať bez registrácie.
-
DanyCZ
Problém je ten,ze ty prikazy od te dobry co prisli oni nefungujou,ani na ostatni hrace 
PvP,MCmmo,Frakce apod...
PvP,MCmmo,Frakce apod...
- Arcas
- Věk: 27
Reinstaluj plugin UltraBans
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
DanyCZ
Ok ,smazu slozku z pluginem a znovu udelam az prijdu domu,pote dam vedet 
PvP,MCmmo,Frakce apod...
PvP,MCmmo,Frakce apod...