Server: 81.0.217.174:27959
Ahoj, koupil jsem si u vás server, chtěl bych si tehdy založit jailbreak, už i mód i mapy všechno mám, jenomže když zapnu server načte se mi mapa de_dust2, když jí smažu ze seznamu zložky maps a z configu, konkrétnejic, když zmažu všechny mapky které se netejkaj jailbreaku čili nejsou jb,jail tak mi nejde zapnout server, chtěl bych mít na serveru jenom jailbreak mapky, mohl by mi tehdy někdo prosím pomoct? Díky.
Pomoc ze serverem
-
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc ze serverem
Bez do CP serveru a tam dej Nataveni Spoustecich Parametru tam bude nekde de_dust2 a tak to prepis na tvoji mapku a uloz. server ti nesel protoze v start.sh porat mas napsanou mapu de_dust2 i kdyz ji smazes tak po startu serveru ti server hleda mapu da_dust2 a kdyz nenajde tak se nespusti.
-
A kde konkretně se nachází složka start.sh?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Start.sh není složka ale spouštěcí script serveru k němu nemáš samozřejmě přístup, ale můžeš ho editovat přes Control Panel => Editace spouštěcích parametrů.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ale přečti si to co napsal GamerX napsal, to že mám jít do Control Panel => Editace spouštěcích parametrů a potom aby se mi nevypínal server tak musím jít do start.sh
Čili to samé to nemuže bejt, tehdy pokud gamer měl pravdu
Čili to samé to nemuže bejt, tehdy pokud gamer měl pravdu
-
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Bože staci jit dotoho CP to jak jsem psal o tom start.sh jsem ti jenom vysvetloval proc ti nejde server a ze smzani mapy nestaci jenom aby jsi mel nakou skusenost do budoucna...
-
čiže myslel si to takto
start.sh je Control Panel => Editace spouštěcích parametrů
Ak áno tak tomu chápu
start.sh je Control Panel => Editace spouštěcích parametrů
Ak áno tak tomu chápu
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Když nemáš ani ponětí o Linuxu a skriptování na něm, tak by se hodilo dělat to co říkám.
Start.sh byl příklad, takhle se to nemusí jmenovat a vlastně ani nemusí existovat vůbec.
Jediný co potřebuješ vědět je, že se mění přes Editaci spouštěcích parametrů. Tam si změň tu spouštěcí mapu na jakou chceš dej uložit a pak Přegenerovat a restartovat server a hotovo.
Start.sh byl příklad, takhle se to nemusí jmenovat a vlastně ani nemusí existovat vůbec.
Jediný co potřebuješ vědět je, že se mění přes Editaci spouštěcích parametrů. Tam si změň tu spouštěcí mapu na jakou chceš dej uložit a pak Přegenerovat a restartovat server a hotovo.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit