Server: 93.91.250.113:27162 (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")
Čaute potřebuju poradit ohledně SkyBlocku, jde o to že mám už plnou mapu skyblocku, a vsichni co jsou blizko tak chodi na word---- Situace vypadá takhle http://93.91.250.113:26162 můžete mi prosím vepsat nějaké možnosti co můžu dělat? Děkuji mnohokrát
!!!POKUD NEPOUŽIJETE PRVNÍ ŘÁDEK TÉTO ŠABLONY, BUDE VÁŠ PŘÍSPĚVEK SMAZÁN, IP A PORT VHODNĚ ZAMĚŇTE ZA IP A PORT VAŠEHO SERVERU!!!
SkyBlock
- Vojko
- Věk: 28
Re: SkyBlock
Rozšír mapu pomocou WE 

Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...
-
bohužel s ním neumím nenašel by se nějaký hodný člověk který by nad tím strávil pár minut a udělal my to, ne že se línej... už u toho sedím přes 50 hodin a konfiguruju 2 servery... kdo by mi ušetřil čas ?
-
-
každopádně vím co ti to dělá.. tenhle problém jsem měl taky.. kdyby si se náhodou rozhodl mazat mapu a mít to 100% bez toho tak to je , že ten skyblock svět máš nastavenej jako hlavní.. tam si spíš nastav jen spawn a v druhym normálnim světě na spawnu udělěj obří díru třeba 100x100 pod bedrocky aby ti tam nemohly chodit ani po příkazu /skyblock leave. Takhle to aspoň mám udělaný já.. 

Pokud jsem ti pomohl oplať mi to prosím karmou 

-
skaldus... takhle jsem to nemyslel
jde o to že ta skyblock mapa je vyříznutá z normální mapy a ta vymazaná část někde končí... no a lidi si tam staví mosty na to kde už to není vymazané... takže World.