Server: 93.91.240.151:27824
Ahojte potrebujem zase vašu pomoc. Kedže som si nedal rady s novou verziou AuthMe/mam server 1.1 R4/ tak som musel dať na staršiu verziu- tu nebezpečnu...po menšej hádke s jedným majitelov velkého server na crew.sk sa mi dnes naburali na server, dali si OPčka a zničili mi mapu= musel som vrátiť zálohou celu mapu o 3 hodiny...prosím poradíte mi?Je nejaký plugin ktorý dáva serveru nejakú databázu kde bude mať že kto sa prihlásil vtedy a vtedy, kto položil lávu, vodu atd...alebo mi poradte s AuthMe...novým Reloaded...tam bola chyba že po prihlásení OPčkari nemali OP atd...prosim pomožte lebo ma už štvu tí CREWáci....dufam že pochopíte moje starosti...dakujem
AuthMe,Databáza?Alebo prosím pomoc
-
erik152
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: AuthMe,Databáza?Alebo prosím pomoc
To s tím pokládání lávy máš plugin HawkEye nebo LogBlock.
Osobně ti doporučuju HawkEye. Umí toho víc a je aktualizovaný na verzi 1.2.3
S tím novým AuthMe... Potřebuješ Vault aby to vše fungovalo a myslím, že mít server aktualizovaný na 1.1-R6
Osobně ti doporučuju HawkEye. Umí toho víc a je aktualizovaný na verzi 1.2.3
S tím novým AuthMe... Potřebuješ Vault aby to vše fungovalo a myslím, že mít server aktualizovaný na 1.1-R6
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
erik152
hm ked dám server na R6 nebude tam žiadna chyba?Lebo vela ludi nadavalo na R6...a HawkEye mám...tu lávu som myslel v tom zmysle ze by v konzole bolo ze kto kedy položil vodu lavu atd...
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
S tou R6 by to neměl být problém jestli aktualizuješ všechny pluginy ALE zkus to neaktualizovat a ten Vault si stejně dej
.
To s tím ohlašováním kdo jakou lávu kde položil neznám žádný plugin...
(jediny co mě napadlo, že bys tím HawkEyem to zjistil
[trololol])
To s tím ohlašováním kdo jakou lávu kde položil neznám žádný plugin...
(jediny co mě napadlo, že bys tím HawkEyem to zjistil
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
erik152
ok nevadí a inak nevieš ako to mám prestaviť ten AuthMe?Lebo takto vždy písalo len /register password a teraz vypisuje /register password ConfirmPassword a potom pri logine mi zmizne OPčko atd...