Zdravím uvažujem o objednávke serveru , pomerne som rozhodnutý avšak potrebujem poradiť nakoľko som to nikdy nerobil.
Potreboval by som vedieť že keď si objednám server na CSS:
Ako tam nainštalujem deathrun mod
Ako spravím aby sa mi na server mohli napojiť aj hráči z non-steamom
Ako urobím take jednoduché príkazy ako !rules teda aby to čítalo z FTP. (!rules, !info)
Ako tam dám rtv,voteban,votekick,votemute a hlavne ako spojazdnim ten sm_admin
Sorry za take priblble otazky ale ja fakt neviem ako s tym mam robit a ked si objednam server budem strateny lebo neviem co tam mam dat a pod. Prip. ak by ste mali len link na nejaku stranku kde sa to riesi tak vopred dakujem..
Server
-
Re: Server
Všechno jde, Deathrun nevím, ale všechno ostatní je jednoduchý
U něco najdeš v sekci návody

-
Aha, dik tak kuknem tie návdoy, inak uvazujem ze deathrun asi nebude mod, ja by som len potreboval take veci ako aby hraci cez seba mohli prechadzat (noblock) a aby bol len 1T viac nepojde a nejake random losovanie T.. alebo tak nejak.
-
Jinak to !info mám taky, tak ti to kdyžtak sem hodím, až budeš mít server...
- tam nastavíš votekick, voteban je to lehký, zvládne to každej
Kód: Vybrat vše
mani_server.cfg
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Zodpovědný člověk, že se ptá předem.
Takže DeathRun mód jsem ještě nedělal a tak se o něj nezajímám, ale společně by jsme to určitě vyřešili, jak na to
Aby se tam mohli připojit hráči z NS není problém - buď ti to tam dají rovnou při vytváření serveru, nebo tam nakopíruješ pár souborů a máš z toho NS + generování Steam ID pro NS hráče.
Rules a info je jenom otázka pluginů pro ES nebo SM - taky jednoduché.
Voteban, votemute, votekick, rtv, votemap - všechno tohle nastavíš v Mani Admin Pluginu, který je součástí instalace serveru a to v souboru mani_server.cfg
A adminství můžeš mít buď přes Mani Admin nebo přes SourceMod (to je to sm_admin) a ten je taky součástí standardní instalace a dání si adminství je otázka připsání jednoho řádku do jednoho texťáku
Jinak nějaký základní pluginy, který se často používají najdeš zde: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=3&t=9
- alespoň se tam mrkni, ať vidíš, jak je to jednoduché, většinou jenom nakopíruješ nějaké soubory na FTP serveru a případně změníš nějaké hodnoty a je to vše
Jak si dáš práva přes Mani Admin plugin se dozvíš zde: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=31&t=4
- jsou tam dva způsoby, ten vrchní od Austina je snažší a možná i lépe pochopitelný a pak pod ním je můj způsob, který je doporučený i na oficiálních stránkách a je to tam podrobně vysvětleno, takže to by jsi taky pochopil
Takže DeathRun mód jsem ještě nedělal a tak se o něj nezajímám, ale společně by jsme to určitě vyřešili, jak na to

Aby se tam mohli připojit hráči z NS není problém - buď ti to tam dají rovnou při vytváření serveru, nebo tam nakopíruješ pár souborů a máš z toho NS + generování Steam ID pro NS hráče.
Rules a info je jenom otázka pluginů pro ES nebo SM - taky jednoduché.
Voteban, votemute, votekick, rtv, votemap - všechno tohle nastavíš v Mani Admin Pluginu, který je součástí instalace serveru a to v souboru mani_server.cfg
A adminství můžeš mít buď přes Mani Admin nebo přes SourceMod (to je to sm_admin) a ten je taky součástí standardní instalace a dání si adminství je otázka připsání jednoho řádku do jednoho texťáku

Jinak nějaký základní pluginy, který se často používají najdeš zde: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=3&t=9
- alespoň se tam mrkni, ať vidíš, jak je to jednoduché, většinou jenom nakopíruješ nějaké soubory na FTP serveru a případně změníš nějaké hodnoty a je to vše
Jak si dáš práva přes Mani Admin plugin se dozvíš zde: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=31&t=4
- jsou tam dva způsoby, ten vrchní od Austina je snažší a možná i lépe pochopitelný a pak pod ním je můj způsob, který je doporučený i na oficiálních stránkách a je to tam podrobně vysvětleno, takže to by jsi taky pochopil
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Tak dik..
Ja napisem ak budem mat z niecim problem..
Ja napisem ak budem mat z niecim problem..
Zpět na „Counter-Strike: Source“