Server: 82.208.27.42:25565
Dobrý den, svůj minecraft server mám na linuxu,na vlastním stroji a nejede mi plugin bigbrother. plugin bigbrother jsem stáhnul zde:http://forums.bukkit.org/threads/sec-log-v0-8-2-a-lightweight-alternative-to-bigbrother-permissions-1597.9216/
vše v poho... dal jsem to do slozky plugins,reloadnul server... potom jsem pozadal nekoho at rozbije nejaky blok a az jsem ho tam dal a kliknul jsem na nej pravym mysitkem ukazalo se tohle : Block changes: a nic víc! a pod tím mělo být napsané destroyed bla bla... proč mi to nefunguje ?? prosím o radu již pár hráčů nám tam rozbíjí domy! potřebujem pomoc
BigBrother na verzi 1.1 Prosím pomoc
-
- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: BigBrother na verzi 1.1 Prosím pomoc
Bohužel, toto je "Technická podpora game hostingu FakaHeda.eu" nemůžeme ti poradit.
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
-
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Ale muzete -.- ale nesmite byt tak lini -.- BigBrother bych ti nedoporucval neni uz tak dokonali radci si stahni HawkEye 

- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nemáš smysl... LOCK
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Aha, říká někdo kdo má 50 příspěvků někomu, kdo jich tu má přes 3200GamerX píše:Ale muzete -.- ale nesmite byt tak lini -.-

Tady totiž jde o princip, tohle není komunitní fórum, ale fórum Fakahedy, takže se pomáhá výhradně zákazníkům Fakahedy, nebo ty by jsi snad radil zákazníkům konkurence? Já myslím, že ne.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit