JTS3ServerMod pomoc

Message
Autor
Nanukovec
Příspěvky: 2
Registrován: 09 pro 2019, 18:29
Reputation: 0

JTS3ServerMod pomoc

#1 Příspěvekod Nanukovec » 09 pro 2019, 18:38

Mám problém zo založením bota mohol by niekto pomôcť ?
de.stefan1200.jts3serverquery.TS3ServerQueryException: ServerQuery Error 520: invalid loginname or password
Unable to login as "NEZADANO"! Maybe this IP address is banned for some minutes on that server!
Viem že si mám vytvoriť serverquery ktoré sú v tools kde aj dostanem heslo ale neviem kam ho mám dať.
Alebo kde robím chybu ?
ďakujem

Uživatelský avatar
Kierwin1987
Příspěvky: 163
Věk: 26
Registrován: 27 bře 2016, 04:12
Reputation: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: JTS3ServerMod pomoc

#2 Příspěvekod Kierwin1987 » 09 pro 2019, 21:56

Zdravím,

Svoje query údaje, jako jméno a heslo, je potřeba zadat na této stránce, pokud se nepletu. Přesněji neřeknu, jelikož už asi 2 roky nemám JTS3 na fakahedě.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/

Nanukovec
Příspěvky: 2
Registrován: 09 pro 2019, 18:29
Reputation: 0

Re: JTS3ServerMod pomoc

#3 Příspěvekod Nanukovec » 09 pro 2019, 23:51

Nejde mi to ale možno som dačo zle urobil tak to radšej napíšem.
tak že na stránke fakaheda som dal doplnkové služby pridal som si JTS3ServerMod Bot dostal som sa do aktivácie služby JTS3ServerMod Bot mal som tam admin login ktoré som už mal zadané a mal som si doplniť svoje vlastné heslo a vytvoriť.https://ctrlv.cz/kqwD čo som aj spravil
bol mi poslaný mail https://ctrlv.cz/LUmo píšu že je nutné najprv nastavit query login v základním nastavení.tak že som šiel do tools dal som serverquery login zadal som meno dostal som heslo meno a login som dal sem https://ctrlv.cz/0al7 dal som uložiť napísalo nastavenie bolo uložené.
To znamená že meno a heslo mám zo serverquery. tak sa idem prihlásiť na http://jts3.fakaheda.eu/index.php a nič Username or password wrong!
Celý deň to robím a nikde som sa neposunul .. xD
Ale keď sa pripojím cez to admin login a heslo čo som si zadal na začiatku tak to ide. https://ctrlv.cz/fOoM ale bot nefunguje .. a zasa ten istý error neviem fakt vzdávam sa

Uživatelský avatar
Kierwin1987
Příspěvky: 163
Věk: 26
Registrován: 27 bře 2016, 04:12
Reputation: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: JTS3ServerMod pomoc

#4 Příspěvekod Kierwin1987 » 10 pro 2019, 09:06

Oh,
Jsem myslel, že se to nastavuje na té stránce http://jts3.fakaheda.eu/index.php, ale jak vidím, tak se to nastavuje v Control Panelu na Fakahedě přímo. Viz screen https://ctrlv.cz/0al7.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Team Speak 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host