DNS

Technická podpora pro naše hostované weby
Message
Autor
Zuixik
Příspěvky: 27
Registrován: 30 bře 2019, 11:39
Reputation: 0

DNS

#1 Příspěvekod Zuixik » 01 srp 2019, 19:56

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat.

Šlo by udělat DNS záznam. Například build.servername.cz? bez portu. Protože už mě štve tam furt psát port. Je si to jde. Ale chtěl bych to udělat tento 48569.
VPS: 82.208.16.146

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3865
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: DNS

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 01 srp 2019, 20:11

Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

Zuixik
Příspěvky: 27
Registrován: 30 bře 2019, 11:39
Reputation: 0

Re: DNS

#3 Příspěvekod Zuixik » 01 srp 2019, 20:24

Ahoj,

Tohle mám udělané, ale prostě když chci se připojit na build. Tak musím build.servername.cz:PORT
VPS: 82.208.16.146

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5562
Věk: 20
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 20
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: DNS

#4 Příspěvekod Smexhy » 02 srp 2019, 01:23

Mám skúsenosti s tým, že chyba je u niektorých internetových providerov, kedy je potrebné zadávať aj port. Skús sa spýtať, či problém je len u teba, alebo ho majú aj iní hráči.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/ Obrázek

Zuixik
Příspěvky: 27
Registrován: 30 bře 2019, 11:39
Reputation: 0

Re: DNS

#5 Příspěvekod Zuixik » 02 srp 2019, 01:40

Když dám to MC build.servername.cz tak mě to nehodí na build ale s portem 25565
VPS: 82.208.16.146

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3865
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: DNS

#6 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 02 srp 2019, 06:41

A máš nastavený i SRV záznam?
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

Zuixik
Příspěvky: 27
Registrován: 30 bře 2019, 11:39
Reputation: 0

Re: DNS

#7 Příspěvekod Zuixik » 03 srp 2019, 22:08

Ano, mám.
VPS: 82.208.16.146

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3865
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: DNS

#8 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 04 srp 2019, 10:31

Můžeš poslat fotku jak to máš nastavené?
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

Zuixik
Příspěvky: 27
Registrován: 30 bře 2019, 11:39
Reputation: 0

Re: DNS

#9 Příspěvekod Zuixik » 09 srp 2019, 15:48

http://prntscr.com/oqk168

Mám problém s tím že hráč se může na tsku připojovat přes mc.minedex.cz
VPS: 82.208.16.146

Uživatelský avatar
Homi74
Příspěvky: 99
Věk: 44
Registrován: 04 led 2017, 11:09
Reputation: 10

Re: DNS

#10 Příspěvekod Homi74 » 13 srp 2019, 12:40

Proto že SRV záznam pro minecraft server máš špatně, není to _mc._udp._tcp.mc , ale _minecraft._tcp.mc


Zpět na „Web hosting“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti