[b]Server: 82.208.17.84:27278
Zdravím, u MythicMobs a Multiverse mi to vždy píše tento error: https://ctrlv.cz/Kt5J
Můj seznam pluginů: https://ctrlv.cz/LaWB
Omlouvám se že to není ve fullscreenu, ale nějak mi blbne Print Screen ve full screenech,
Pokud jste nějak nepřečetli co je na screenech zde to vypisuji:
Error: An internal error occured while attempting to perform this comand. ( U multiversu při dělání portálu a u MythicMobs prakticky všude.)
Můj seznam pluginů: WorldEdit, ColoredSigns, Essentials, BigBrother, ClearLag, SuperItems, Multiverse-Core, KitAdder,Multiworld, Citizens, SkinsRestorer, EssentialsXMPP, MythicMobs, Residence, EssentialsChat, EssentialsGEOIP, PEX, ServerSigns, Multiverse-Portals, MineResetLite, EssentialsSpawn,FakahedaMineQuary, AuthMe, HolographicDisplays. To je vše.
Errory ve většině pluginech( Multiverse, MythicMobs )
-
-
Re: Errory ve většině pluginech( Multiverse, MythicMobs )
dodej obsah souboru latest.log ze složky logs, ideálně po restartu serveru
- Teiichi
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: Errory ve většině pluginech( Multiverse, MythicMobs )
1. Kontrola verze
2. Kontrola podpůrných pluginů
3. Kontrola configu
Rest IP
2. Kontrola podpůrných pluginů
3. Kontrola configu
Rest IP
“Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”