Hledáme Buildera/y

Pokec o čemkoliv ostatním
CarlosW

Hledáme Buildera/y

#1 Příspěvekod CarlosW » 14 srp 2016, 15:00

Server: IP:PORT nemám

Ahoj lidi

Hledáme na náš server buildera nejlíp více lidí (3) Kdo by měl zájem, kontaktujte buď mne nebo majitele serveru Skype majitel: / Já:
Více informací po domluvě na skype kdo má chuť si zahrát a pobavit se, ať se ozve. Díky ;)
,

TheAmazingCave

Re: Hledáme Buildera/y

#2 Příspěvekod TheAmazingCave » 14 srp 2016, 15:27

nemáš server nemáš narok na podporu
Obrázek

CarlosW

#3 Příspěvekod CarlosW » 14 srp 2016, 15:29

TheAmazingCave píše:nemáš server nemáš narok na podporu

Kdo říkal, že máme server u vás?:-))

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod variodriver » 14 srp 2016, 15:57

Trochu přemýšlej. Když nemáš server u tohoto hostingu, myslíš že ti tu bude někdo radit? Ne nebude, to je proti pravidlum, který jsi četl, protože jsi to potvrdil při registraci. U tvého hostingu by taky neradili kdyby jsi tam neměl server (Pokud tedy máš server u hostingu) A vepsal jsi tam, že sever nemáš. Téma je ve špatné sekci, nesouvisí s podporou, má být v offtopicu nebo Prodám / Koupím. A jakou nabízíš odměnu za ty buildery?

PS: Skype do příspěvku nepatří, vím o několika lidech, kteří zde vlastní bota, který dokáže najednou spamovat až 10 000 zprávami (Ano, opravdu se to tu někde dá nalézt, nebo minimálně odkaz na to :D )
Obrázek
ObrázekObrázek

CarlosW

#5 Příspěvekod CarlosW » 14 srp 2016, 15:58

variodriver píše:Trochu přemýšlej. Když nemáš server u tohoto hostingu, myslíš že ti tu bude někdo radit? Ne nebude, to je proti pravidlum, který jsi četl, protože jsi to potvrdil při registraci. U tvého hostingu by taky neradili kdyby jsi tam neměl server (Pokud tedy máš server u hostingu) A vepsal jsi tam, že sever nemáš. Téma je ve špatné sekci, nesouvisí s podporou, má být v offtopicu nebo Prodám / Koupím. A jakou nabízíš odměnu za ty buildery?

Mě je to úplně fuk jde jsem to napsal. Scháněl jsem lidi sice se mi jich ozvalo jen pár ale hlavní je, že se někdo našel. Jinak je mi vaše téma i cokoliv jiného ukradené. :-)

variodriver
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod variodriver » 14 srp 2016, 16:01

Četl jsi vůbec pravidla? SKype do příspěvků nepatří!!! :evil: A o serveru jsi nenapsal nic :lol: Ani název, ani IP, nic :D Určitě někoho najdeš, když o serveru nic vědět nebude :lol:
Obrázek
ObrázekObrázek

CarlosW

#7 Příspěvekod CarlosW » 14 srp 2016, 16:19

variodriver píše:Četl jsi vůbec pravidla? SKype do příspěvků nepatří!!! :evil: A o serveru jsi nenapsal nic :lol: Ani název, ani IP, nic :D Určitě někoho najdeš, když o serveru nic vědět nebude :lol:

POkud umíš dobře číst, píšu, že se domluvíme na skype :-) Jinak jsi dobrý ale..Prostě ti to nejde tak to nezkoušej.

mannyvee
Věk: 26

#8 Příspěvekod mannyvee » 14 srp 2016, 16:58

@CarlosW: Toto forum slouží POUZE a JEN pro servery hostované u FakaHedy, né u těch srač*k Hi*oria či Cr*w, takže ták. A jestli si chceš otvírat pusu a dávat si vždy za pravdu na členy FH forumu, tak tu nemáš co dělat. Od toho tu jsou moderátoři fora, však uvidíš sám. ;)

variodriver
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod variodriver » 14 srp 2016, 17:41

CarlosW píše:
variodriver píše:Četl jsi vůbec pravidla? SKype do příspěvků nepatří!!! :evil: A o serveru jsi nenapsal nic :lol: Ani název, ani IP, nic :D Určitě někoho najdeš, když o serveru nic vědět nebude :lol:

POkud umíš dobře číst, píšu, že se domluvíme na skype :-) Jinak jsi dobrý ale..Prostě ti to nejde tak to nezkoušej.

Možná jsem vyjímka, ale minimálně já bych nešel jako builder na server, o kterém jsem v žiotě neslyšel, nevím jeho zaměření atd.
A skype se psát do příspěvků nesmí, což jsi bohužel nepochopil. No, toto téma beru pouze jako nepovedenou reklamu xDDD
Obrázek
ObrázekObrázek

CarlosW

#10 Příspěvekod CarlosW » 14 srp 2016, 20:42

variodriver píše:
CarlosW píše:

Možná jsem vyjímka, ale minimálně já bych nešel jako builder na server, o kterém jsem v žiotě neslyšel, nevím jeho zaměření atd.
A skype se psát do příspěvků nesmí, což jsi bohužel nepochopil. No, toto téma beru pouze jako nepovedenou reklamu xDDD

Nepovedená jak pro koho.)Jestli závidíš to, že se někdo ozval, tak to je potom tvůj problém

Zpět na „Off topic“