Predám / Darujem GN.sk web

Pokud něco prodáváte nebo sháníte, pište sem. Za výsledný obchod neručíme.
stanki
Věk: 36
Kontaktovat uživatele:

Predám / Darujem GN.sk web

#1 Příspěvekod stanki » 02 črc 2016, 18:19

Zdravím ľudkovia. Z dôvodu totálneho nedostaku času som sa po dlhej dobe rozhodol predať poprípade darovať celý môj projekt. Určite je dôvodov viacero no nemienim sa tu o nich zmieňovať.
Jedná sa o projekt Gamenice.sk, ktorý tu už bol pár krát rozoberaný.
Určite Vás zaujalo slovíčko darovať, k tomu sa však dostaneme neskôr.

V cene predaja teda je:

Web design (hlavná stránka+ 20 podstránok, k všetkému origo PSD) (csm nerátam, kedže nieje úplne dokončené a nemenovaný týpek ho už zverejnil aj keď zaň dostal zaplatené, všetci dobre vieme o koho sa jedná ;) )
Web design bol robený na zákazku od dvoch známych, zručných a šikovných grafikov sCrapa a Nexiho, ktorého výsledná suma bola niečo cez 250€. Ja ho ponúkam na predaj len za 80€.
K celému projektu sú prihodené ešte 2x VPS na ktorých bežia rôzne webové aplikácie (vlastný psychostats, nezabugovaný, vlastný HlStatsX:CE, banlist, sourcebans+ nejaký ty sinus boti)
V spoileri zobrazené základné parametre.
Spoiler: zobrazit
Obrázek
Obrázek

Ak by mal kupca záujem aj o FH acc, tam by sa cena výrazne dvihla, kedže na mojom účte je momentálne niečo cez 24 000 kreditov, niečo cez 880€. Pre neveriacich hejterov dodávam screen:

Spoiler: zobrazit
Obrázek

Výsledná suma teda pre acc fh je 350€ predávaná v celku, nie po častiach. Ak by mal teda kupca záujem o stránku+ acc vieme sa dohodnúť na 400€

Ďalej prejdeme k slovíčku darovanie a pokúsim sa Vám to pekne rozpísať.
Darovaním to myslím takto, že poskytnem niekomu obmedzený prístup k webu+ účtu na fh, s tým že si môže robiť čo chce a bude sa o to sám starať ako majiteľ. Ja ako prvá osoba GN mu do toho nebudem vôbec zasahovať ak uvidím, že jeho práca prosperuje. Časom by sa určite dohodla nejaká vyššia právomoc s vyšším prístupom. Určite to nedarujem prvému kids, ktorý si prečíta tento príspevok. Užívateľa si dôkladne overím predom.

Poprosím nech píšu len vážny záujemcovia. Zberači príspevkov a hejteri nech sa realizujú radšej v real life ;)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Predám / Darujem GN.sk web

#2 Příspěvekod Mysteria » 03 črc 2016, 12:14

Případní zájemci pište autorovi tématu do SZ.

L0CK

Zpět na „Prodám / koupím“