Jedná sa o projekt Gamenice.sk, ktorý tu už bol pár krát rozoberaný.
Určite Vás zaujalo slovíčko darovať, k tomu sa však dostaneme neskôr.
V cene predaja teda je:
Web design (hlavná stránka+ 20 podstránok, k všetkému origo PSD) (csm nerátam, kedže nieje úplne dokončené a nemenovaný týpek ho už zverejnil aj keď zaň dostal zaplatené, všetci dobre vieme o koho sa jedná

Web design bol robený na zákazku od dvoch známych, zručných a šikovných grafikov sCrapa a Nexiho, ktorého výsledná suma bola niečo cez 250€. Ja ho ponúkam na predaj len za 80€.
K celému projektu sú prihodené ešte 2x VPS na ktorých bežia rôzne webové aplikácie (vlastný psychostats, nezabugovaný, vlastný HlStatsX:CE, banlist, sourcebans+ nejaký ty sinus boti)
V spoileri zobrazené základné parametre.
Spoiler: zobrazit
Ak by mal kupca záujem aj o FH acc, tam by sa cena výrazne dvihla, kedže na mojom účte je momentálne niečo cez 24 000 kreditov, niečo cez 880€. Pre neveriacich hejterov dodávam screen:
Spoiler: zobrazit
Výsledná suma teda pre acc fh je 350€ predávaná v celku, nie po častiach. Ak by mal teda kupca záujem o stránku+ acc vieme sa dohodnúť na 400€
Ďalej prejdeme k slovíčku darovanie a pokúsim sa Vám to pekne rozpísať.
Darovaním to myslím takto, že poskytnem niekomu obmedzený prístup k webu+ účtu na fh, s tým že si môže robiť čo chce a bude sa o to sám starať ako majiteľ. Ja ako prvá osoba GN mu do toho nebudem vôbec zasahovať ak uvidím, že jeho práca prosperuje. Časom by sa určite dohodla nejaká vyššia právomoc s vyšším prístupom. Určite to nedarujem prvému kids, ktorý si prečíta tento príspevok. Užívateľa si dôkladne overím predom.
Poprosím nech píšu len vážny záujemcovia. Zberači príspevkov a hejteri nech sa realizujú radšej v real life