#5 Příspěvekod SamerLP » 14 čer 2016, 23:31
A prečo by nebolo nabrať helpera ktorý nehrával na servery? Ak nemá nejaký mega server, tak helpera ktorý nebol nikdy na servery nie je problém, aby si ten helper zistil všetko o servery kde čo je a aby vedel ľudom odpovedať keby niečo. A ak má server ktorý má cez 100 ľudí denne a takto, tak to radšej nech sere na helperov a popíše viac toho na servery, lebo osobne som síce robil admina na servery kde bolo denne cez 100 ľudí a tam sa nedalo skoro vôbec ľudom pomáhať, lebo ak niekto sa niečo opýtal ty si mu odpovedal, ale on si to nevšimol lebo zatiaľ dokedy som mu odpovedal a on si všimol správu už spamovali iné správy. A do /msg by to bolo to isté. Takže s tým, že helpera jedine mať nejakého hráča ktorý hrá dlho na servery je blbosť. Lebo ako som písal, nie je ťažké si preskúmať server a zistiť kde čo je za pár dní. Taktiež nejakého hráča zo servera ktorý server pozná tak by ťažko niekoho našiel keďže na dnešných serveroch normálnych hráčov ledva 10% a z toho aj niektorí tvrdia že majú viac rokov a takto. A ešte ak by aj ten dotyčný zo servera poznal že kde čo je, tak ide aj o to vedieť príkazy ktoré sú menej známe.