[NABÍZÍM] FREE CODE GAMENICE.SK

Pokec o čemkoliv ostatním
Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

[NABÍZÍM] FREE CODE GAMENICE.SK

#1 Příspěvekod Teiichi » 12 čer 2016, 15:30

Zdravím přátelé,
jelikož "Stanki", "Joey", či pod jakým tu je nickem.. byl tam velmi hodný a nezaplatil mi "nakódování" designu, tak nabízím ( HTML kód) za pouhých 5€ PSC/PP.
V případě zájmu poskytnu i aktuální redakční systém.
V případě, že mi nevěříte, tak mě kontaktujte na mém steam profilu > Ikki #Gather

Přeji pěkný zbytek dne :)

V případě zájmu nabízím CS1.6 Furien & Jailbreak mód (Cena dohodou).

//Děkuji za pročištění.
//Edit: Po dohodě s vlastníkem designu "sCrapy-m" ruším možnost zakoupení designu jako takového. Po dohodě nabízím pouze HTML kód + redakční systém, v případě potřeby si každý může design dotvořit (práce na 10 minut.).
Díky za pochopení :)

Takže přátelé, jelikož se zmíněný uživatel snažil pomstit tím, že bude poškozovat cizí jméno, krást cizí práce, porušovat licenci a mnohé další, tak jsem se rozhodl poskytnout nějakou část Gamenice.sk webu zdarma.
V rar souboru se nachází pouze HTML kód ke stránkám a nějaké úvodní PHP pro login, profil a další.
V případě, že by jste měli zájem o kompletní redakční systém, tak mi prosím napište.
CSS si musí každý sehnat sám (viz. README.txt).
SMAZÁNO

Zapomněl jsem dát SQL soubor do raru, tudiž jej přidávám jako download do druhé řady. (Nekompletní SQL, v případě potřeby zašlu kompletní | SQL je dodatečné k této verzi systému.).
SMAZÁNO

Smazány odkazy, řešte si to prosím jinde, ne na našem fóru. My nemůžeme soudit, na čí straně je pravda, proto se prosím obraťte na příslušné instituce.

MiniMe
Naposledy upravil(a) Teiichi dne 14 čer 2016, 17:25, celkem upraveno 4 x.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

Re: [NABÍZÍM] FREE CODE GAMENICE.SK

#2 Příspěvekod Smexhy » 14 čer 2016, 20:28

Tých právnych odstavcov som tu už počul toľko, že by zo mňa mohol byť právnik. Bla bla, kecy kecy. Najprv činy potom vychvaľovačky. Takto sa len a len spamuje toto fórum a pritom to zaujíma asi tak Váš admin-team, určite nie toto fórum ohľadom podpory k Fakaheda serverom. Keď nedokážete upočúvnuť ani mňa, myslíte si, že ostatných budú tieto problémy zaujímať? Je to fórum, nie skupinový chat.

Keďže Teiichi sám od seba zmazal design, počítam to ako novú tému na predaj a tým pádom mažem všetky predošlé príspevky ktoré sa týkali designu...snáď naposledy :roll: :roll:

//Všimol som si že ho dal free, takže presúvam do offtopicu, keďže produkt už nie je na predaj (to samozrejme neznamená že môžete pokračovať v nezmyselných rečiach ako doteraz).

Teiichi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Teiichi » 14 čer 2016, 20:38

Mohu poprosit o locknutí, aby se zde hloupý lidé nemohli vyjadřovat a ti chytří mohli beztrestně a svéprávně stahovat? :)
Děkuji.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Smexhy » 14 čer 2016, 20:39

Obrázek

Zpět na „Off topic“