nemám server
Zdravim. Neměl by někdo návod pro úplnýho začátečníka o tom, jak pracovat se serverem? Nikdy jsem žádnej server neměl a vůbec nevim, co dělat až bude ten můj zprovozněnej (cca za 3 dny). Bude potřeba něco instalovat, nebo aktualizovat, nebo se stačí v minecraftu připojit k IP serveru a hrát a o nic se nestarat? Budu vděčnej za každej tip do začátku, ale nejlepší, a určitě nejen pro mě, by byl takovej malej návod, co a jak. Předem díky.
Prosím o rady pro začátečníka
-
Prosím o rady pro začátečníka
Naposledy upravil(a) lobocop dne 06 říj 2011, 10:52, celkem upraveno 1 x.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o rady pro začátečníka
Záleží na tobě. Je to podobné u všech herních serverů - buď na něm můžeš hrát v základním nastavení, ale není to komfortní a moc lidí ti tam hrát nebude. Pak je možnost server si upravit k obrazu svému pomocí tzv. pluginů, které buď vylepšují nebo přidávají nové funkce.
To co budeš potřebovat najdeš v návodech - viewforum.php?f=85
Případně základní pluginy přímo tady - viewtopic.php?f=85&t=2200
Když ti něco nepůjde, tak si založíš téma a někdo ti tu poradí, na Minecraft sekci je tu dost kvalitních lidí
To co budeš potřebovat najdeš v návodech - viewforum.php?f=85
Případně základní pluginy přímo tady - viewtopic.php?f=85&t=2200
Když ti něco nepůjde, tak si založíš téma a někdo ti tu poradí, na Minecraft sekci je tu dost kvalitních lidí

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Re: Prosím o rady pro začátečníka
Prvni rada je takove nejdriv si prosim projdi temata viz uplne to prvni NAVODY http://forum.fakaheda.eu/viewforum.php?f=85.
Protoze se tim vyhnes zbytecnemu zakladani tematu kde te stejne vsichni odkazou do navodu.
Protoze se tim vyhnes zbytecnemu zakladani tematu kde te stejne vsichni odkazou do navodu.
server zde na FAKAHEDA :93.91.240.153:37126