82.208.17.221:27817
Zdravím, mám zase problemek server klesnul s tps až na 6 to není normální .. Nevíte co s tím mám dělat? Žádný errory nikde nic dělal jsem timings to ukázalo ze akorát zabírá essentials 40% což není tak tragicky .. Vytížení vláken mi ukazuje chunk load takže nevím co si o tom mám myslet
Tps
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tps
Já nevím, o co se stále snažíš, Tadeáši. Máš server pro 200 lidí, máš na tom nandaných kdovíkolik věcí a divíš se, že to server nestíhá. NEBUDE. NIKDY. Od toho a PRÁVĚ PROTO všechny velký servery používaj Bungee, aby zátěž rozdělily mezi víc serverů. Nebo Prostě musíš dát každou hodinu restart aby ses zbavil zátěže. Je to furt dokola, ty furt tvrdíš, jak nemáš lagy, jak nemáš errory...A pak běžný timings ukáže 10TPS a pak si stěžuješ na 6....není potřeba hledat errory, je potřeba se zamyslet nad strukturou serveru. Velký server má sice mnohem víc RAM, ale CPU zas tak větší prostě není. Může být víc jader, ale frekvenci dvojnásobnou prostě mít nebudeš.
Vykopej minihry a další náročné pluginy na bungee servery a pak nebudeš mít lagy. FUnguje to všude, tvůj server nebude výjimkou.
PS: A nezapomeň na minulé téma, kde jsi todle řešil. Z toho timingu vyšlo to, že nejvíc náročné příkazy jsou stále /login a /register, které a) nemusíš vůbec mít, pokud bys měl řádný server, b) je to přesně důvod, proč velký servery maj zvlášť login server a hrací server
Ale ne, zkoušej to dál. Nechápu, že lidi tam baví v lagách hrát. Ale ono jim to časem dojde a pak bude pozdě to řešit.
Vykopej minihry a další náročné pluginy na bungee servery a pak nebudeš mít lagy. FUnguje to všude, tvůj server nebude výjimkou.
PS: A nezapomeň na minulé téma, kde jsi todle řešil. Z toho timingu vyšlo to, že nejvíc náročné příkazy jsou stále /login a /register, které a) nemusíš vůbec mít, pokud bys měl řádný server, b) je to přesně důvod, proč velký servery maj zvlášť login server a hrací server
Ale ne, zkoušej to dál. Nechápu, že lidi tam baví v lagách hrát. Ale ono jim to časem dojde a pak bude pozdě to řešit.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)