Server: 93.91.250.125:27731
Ahoj chtěl bych vědět jak vypnout zobrazování pluginů na minecraftserverlist.cz. Už mě to štve jak na to hledí hráči a kopírují... Předem Děkuji za odpovědi
Zobrazování pluginů na minecraftserverlist.cz
-
MinfasCZE
- Kontaktovat uživatele:
Zobrazování pluginů na minecraftserverlist.cz
Naposledy upravil(a) MinfasCZE dne 11 bře 2016, 23:00, celkem upraveno 2 x.
-
MarekBurget
Re: Zobrazování pluginů na minecraftserverlist.cz
Možno že to kopirujú, a vadí?
Pokial to maš krásne nastavené , všetko urobené dobre, tak to už nikto neokopíruje.
Buď originálny, a neschovávaj sa furt
Pokial to maš krásne nastavené , všetko urobené dobre, tak to už nikto neokopíruje.
Buď originálny, a neschovávaj sa furt
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky zajímavé řešení (ale jen pro pokročilé uživatele) je si ty pluginy přejmenovat, a nechat to hlásit na web blbosti....ale pak to bude dělat Mystymu bordel do statistik 
PS: není to o tom, jaký pluginy jsou nainstalovaný, ale jak s nima dokáže server naložit, jak je má nastavený - to nikdy neokopírujou jen tak
PS: není to o tom, jaký pluginy jsou nainstalovaný, ale jak s nima dokáže server naložit, jak je má nastavený - to nikdy neokopírujou jen tak
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nebo placené pl taky těžko skopčí..

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš správně nastaven server (nezobrazuješ veřejně pluginy v query), tak zmizí automaticky za měsíc případně na požádání mažu okamžitě. Takže tohle beru jako požádání a máš je smazány. 
Btw úvaha, že veřejně zobrazuju pluginy a všichni mi okopírují server je zcestná, protože název pluginu je k ničemu, když nevím jak nastaven... ale pokud tomu chcete věřit, tak pro mě za mě...
A příště tyhle žádosti ideálně přes kontaktní formulář na stránkách, tady si toho nemusím vždy všimnout, proto tam ten formulář je.
Btw úvaha, že veřejně zobrazuju pluginy a všichni mi okopírují server je zcestná, protože název pluginu je k ničemu, když nevím jak nastaven... ale pokud tomu chcete věřit, tak pro mě za mě...
A příště tyhle žádosti ideálně přes kontaktní formulář na stránkách, tady si toho nemusím vždy všimnout, proto tam ten formulář je.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
MinfasCZE
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Pokud máš správně nastaven server (nezobrazuješ veřejně pluginy v query), tak zmizí automaticky za měsíc případně na požádání mažu okamžitě. Takže tohle beru jako požádání a máš je smazány.
Díky, query-plugins mám na false...