Herní projekt

Pokec o čemkoliv ostatním
pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

Herní projekt

#1 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 01 říj 2015, 17:04

82.208.17.25:27221

Chcu Vás pozvat na můj nový herní projekt... Zatím máme jen survival a survival-games, ale když o servery bude zájem, budou další, prosím nepište mi, že je to na hovno server atd... A neudělujte mi K- za to, když dostanete ban, nebo Vás tam někdo naštve! Stavíme nové lobby, a další věc, nepište mi jestli se můžete stát adminem atd, protože na tyto zprávy nebudu nikde reagovat... Děkuji všem, co tam budou hrát. A máme tam i placené pluginy ;)
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

ungurof

Re: Herní projekt

#2 Příspěvekod ungurof » 01 říj 2015, 17:52

pitilon@seznam.cz velice zajímavé,
Jsem tady sice jen krátce, ale došlo mi že zde na tomto fóru nejsou hráči ale majitelé serverů, který asi moc nehrají na ostatních server a už tuplem nepomáhají "konkurenci". Dále formátování této "upoutávky" je docela na nic. Člověk se nad tím musí zamyslet a vytáhnout si z toho to důležité. Potom nechápu proč tam vykládáš o K- a banování.
pitilon@seznam.cz píše:... Zatím máme jen survival a survival-games, ale když o servery bude zájem, budou další .....

Tohle mi vyznělo tak že máme jen to co jsi nebyl líný nastavit nebo to bylo to jediné co jsi dokázal nastavit.
pitilon@seznam.cz píše:A máme tam i placené pluginy ;)

Tak a tím to jsi to dorazil. Placené pluginy nejsou vše!

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod izyy » 01 říj 2015, 17:55

Tak trochu má pravdu.

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 01 říj 2015, 17:58

ungurof píše:pitilon@seznam.cz velice zajímavé,
Jsem tady sice jen krátce, ale došlo mi že zde na tomto fóru nejsou hráči ale majitelé serverů, který asi moc nehrají na ostatních server a už tuplem nepomáhají "konkurenci". Dále formátování této "upoutávky" je docela na nic. Člověk se nad tím musí zamyslet a vytáhnout si z toho to důležité. Potom nechápu proč tam vykládáš o K- a banování.
pitilon@seznam.cz píše:... Zatím máme jen survival a survival-games, ale když o servery bude zájem, budou další .....

Tohle mi vyznělo tak že máme jen to co jsi nebyl líný nastavit nebo to bylo to jediné co jsi dokázal nastavit.
pitilon@seznam.cz píše:A máme tam i placené pluginy ;)

Tak a tím to jsi to dorazil. Placené pluginy nejsou vše!

O tom, že zde nejsou hráči vím, ale i majitelé různých serveru mi můžou dát různý tip jak server vylepšit atd., K- jsem zde napsal, aby se nenašli takoví "moudří" např. zabijak mi za ban dával K-, tak to beru do jistoty.. A stihl bych i více, ale už tak, platím cca 1 000 kreditů měsíčně, a nepotřebuji platit více, dokud tam nezačnou chodit hráči..
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

Obrázek

izyy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod izyy » 01 říj 2015, 18:02

Ja asi začnem sťahovať karmu za totalne zbytočné a zavadzajúce citáty :D Áno, niektoré osoby dajú tipy aj konkurencii, len mne sa zdá na základe tvojho príspevku, že o rady na vylepšenia záujem nemáš. Čo sa týka tvojho nápadu povedať o karme, skôr to môže mať opačný efekt, že ti ju za to stiahne teraz každý za každé slovo čo sa mu v tomto príspevku nepáči :D Samozrejme iba tí, ktorí radi robia iným "zle" :D

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 01 říj 2015, 18:04

Už jsem slišel, že někteří sou takoví "magoři" s prominutím, že dávají K- za každé slovo, které se jim nelíbí... A mám zájem servery nadále vylepšovat... Ale musí chodit hráči..
Obrázek

Obrázek

ungurof

#7 Příspěvekod ungurof » 01 říj 2015, 18:04

pitilon@seznam.cz píše:
O tom, že zde nejsou hráči vím, ale i majitelé různých serveru mi můžou dát různý tip jak server vylepšit atd., K- jsem zde napsal, aby se nenašli takoví "moudří" např. zabijak mi za ban dával K-, tak to beru do jistoty.. A stihl bych i více, ale už tak, platím cca 1 000 kreditů měsíčně, a nepotřebuji platit více, dokud tam nezačnou chodit hráči..

Okey,
Ale proč platit více? Na jednom serveru můžeš mít i více miniher nebo SkyBlock, Survival a Creative můžeš mít také na jednom serveru. Kvůli každé minihře nemusíš zakládat nový server. Jinak majitelé server ti zde radit asi nebudou protože jsi pro ně "potencionální konkurence".

izyy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod izyy » 01 říj 2015, 18:08

ungurof zahejtovať si chce plno ľudí, netušia však väčšinou, že tým konkurencii len pomôžu - ak samozrejme majiteľ konkurenčného portálu nie je debil a použije to vo svoj prospech namiesto toho, aby sa urazil a snažil hejterov uraziť :D

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 01 říj 2015, 18:10

Ale některé minihry musejí svůj server.... Např. anni buildbattle, a nevím co ještě, ale dík, za tip, zkusím tam časem nějaké cca 2 minihra přidat, ale hodně miniher by ten server zase zatěžovalo..
Obrázek

Obrázek

ungurof

#10 Příspěvekod ungurof » 01 říj 2015, 18:15

pitilon@seznam.cz,
Bude na tebe hodný a poradím ti. Kup si dva servery a Bungee.

1. Server
Sem dej tyto věci:
    Survival
    SkyBlock
    Parcely
    Creative

2. Server
Sem dej tyto věci.
    SurvivalGames
    SkyWars
    TntRun
    PaintBall
    1vs1
    a další .....

Bungee
Tím prostě spoj ty servery

Dále není nutné mít hry které potřebují vlastní server a veř mi že FH server ti utáhne dost, takže s lagy a pády serveru nebude problém ;)

Zpět na „Off topic“