Automatická aktualizace pluginů

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
MartinKortan

Automatická aktualizace pluginů

#1 Příspěvekod MartinKortan » 04 srp 2015, 03:08

FreezeCraft: 82.208.17.12:27842

Dobrý den
chci se zeptat mám na serveru víc pluginů,Existuje jeden co mě bude hlídat aktuální pluginy (Aktualizace) ?
Abych nemusel po netu složitě hledat nové verze pluginů ??
Děkuju za rady

(něco mimo tématu)
ps:jak nastavím zde na forum lištu fakahedy ? Abych nemusel vypisovat furt ip ?
někteří to máte díky moc :)
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatická aktualizace pluginů

#2 Příspěvekod Hanakocz » 04 srp 2015, 03:32

Můžeš si stránky s releasama pluginů ozáložkovat v prohlížeči a vždycky to naráz zkouknout všecko.
Nicméně většina pluginů si sama checkuje, zda má novou verzi a pokud ano, tak to křičí do logu/chatu.
Teoreticky taky můžeš použít plugin manager v control panelu, ale dle mne je lepší si to stahovat a instalovat sám, aspoň pak víš, pro jakou verzi si to stahuješ a přčteš si na webu autora rovnou i changelog atd.

Jinak tím panelem asi myslíš podpis - ten se nastavuje v User control panelu zde na foru, koukni do pravého horního rohu.
Nicméně i tak vypisuj IP serveru přímo do příspěvku. Podpis si pak změníš a může to být ztraceno.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

MartinKortan

Re: Automatická aktualizace pluginů

#3 Příspěvekod MartinKortan » 04 srp 2015, 04:20

Hanakocz píše:Můžeš si stránky s releasama pluginů ozáložkovat v prohlížeči a vždycky to naráz zkouknout všecko.
Nicméně většina pluginů si sama checkuje, zda má novou verzi a pokud ano, tak to křičí do logu/chatu.
Teoreticky taky můžeš použít plugin manager v control panelu, ale dle mne je lepší si to stahovat a instalovat sám, aspoň pak víš, pro jakou verzi si to stahuješ a přčteš si na webu autora rovnou i changelog atd.

Jinak tím panelem asi myslíš podpis - ten se nastavuje v User control panelu zde na foru, koukni do pravého horního rohu.
Nicméně i tak vypisuj IP serveru přímo do příspěvku. Podpis si pak změníš a může to být ztraceno.

Děkuji za tvé rady :)
A děkuji že si mě řekl jak dát logo fakahedy (podpis) na forum :)
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“