Minecraft - Globalny BlackList Hráčov

Pokec o čemkoliv ostatním
Tituss
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Minecraft - Globalny BlackList Hráčov

#1 Příspěvekod Tituss » 11 kvě 2015, 15:25

Ahojte.

Neviete ci existuje nejaka databaza ci uz svetova alebo taka nasa Cz/Sk kde medzi sebou spolupracuju administratori, OP a moderatori serverov a zverejnuju nieco ako Blacklist hracov? Samozrejme sa to tyka iba serverov kde je nutny mat Original a kde admin vie o uzivatelovy jeho Mojang meno + UUID (tie veci sa predsa sfalstovat nedaju, iba kupou noveho uctu) (samozrejme sa to netyka warezakov ty UUID ani Meno nemaju a mozu ho lahko menit)...ucel toho je jasny...ked si chcem na server do whitelistu mohol by som si jeho Menu s UUID pozret ci sa nenachadza v tomto blackliste kde by pripadne bol videt aj pocet serverov odkial bol vyhodeny a za co. Existuje nieco take? Ak nie myslite ze by malo zmysel nieco take vytvorit? Urcite by to bola dobra prevencia pre serveri s whitelistom kde si nechcu pridavat len tak neznamych ludi a maju trochu strach.
Samozrejme sucastou zoznamu by boli aj odporucania a kladne hodnotenia
Aktualne sa po osmich rokoch hostovania MC snazim uzivat Valheim privatny server

TheLastChaos

Re: Minecraft - Globalny BlackList Hráčov

#2 Příspěvekod TheLastChaos » 11 kvě 2015, 16:16

S pozdravem,
TheLastChaos

Katalog serverů - http://minecraft-server-list.cz

Tituss
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Tituss » 12 kvě 2015, 00:03

Super to vyzera fajn, dik pozrem sa na to
Aktualne sa po osmich rokoch hostovania MC snazim uzivat Valheim privatny server

Hanakocz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 12 kvě 2015, 10:22

Dle mne to nemá moc význam, lepší je si udělat nějaký pěkný formulář....griefer a troll si tu práci většinou nedá, protože má XXXX serverů, kam to jde bez toho
A mnohem lepší ochrana, než whitelist, je mít modovaný server....oni to prostě neumí nainstalovat, na serveru jsem za rok neměl jedinýho trolla. Just saying, k ničemu nenutim
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Tituss
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Tituss » 12 kvě 2015, 12:54

Tak ja mam server na WL na druhu stranu ludom verim takze som sa usetril o starosti s pluginmi roznych protekcii a rezidencii a podobne... ale clovek nikdy neviem kto z "konkurencie" moze prist :D tak jedina ochrana su zatial caste zalohy Fakahedy pre pripad nudze, zatial som ale osobne problem nemal. Vo vecsine pripadov ide aj tak o warezakov vo veku 8-13r co nemaju co robit tak skodia. Preto mam podmienky:
1- Original MC
2- 18+
3- Nejaka sprava o tom kde nasiel info o serveri, preco chce ist atd.

Za posledne dni som pridal na WL pre mna 5 uplne neznamych ludi tak sa uvidi ale zatial to vyzera vsetko fajn.
Ale plugin ktori kontroluje UUID hracov a nasledne na to automaticky podava hlasenia ak je niekto na BlackListe tak to je fajn, pisal som im plugin je aktualne offline a na Forge asi nefunguje (nevedel povedat). Keby sa ten plugin rozsiril na velke serveri a casom vznikla velka databaza tak by to mohlo pekne fungovat. V hre by mi stacilo napisat iba /ban (meno) (dovod) a uz by bol na databaze a ku kazdemu komu by sa pripojil s tym pluginom by mu hned skoncil warning ze tam a tam dostal ban za to a za to...napad dobry drzim tomu pluginu palce a snad sa ujme na vela serveroch

Zpět na „Off topic“