Dobrý den chci se zeptat jak mám nastavit VIP na měsíc máme vip na pořád ale chceme tam přidat vip+ na jeden měsíc což je 2 629 800 sekund ale nevíme jak to máme přesně udělat děkuji
VIP nastavení
-
Hacker's
VIP nastavení
Server: IP:93.91.250.130:27377
Dobrý den chci se zeptat jak mám nastavit VIP na měsíc máme vip na pořád ale chceme tam přidat vip+ na jeden měsíc což je 2 629 800 sekund ale nevíme jak to máme přesně udělat děkuji
-
vojtamaniak
- Věk: 26
Re: VIP nastavení
Pokud máš PEX, tak jen přidej skupinu vip na určitý čas příkazem /pex user NICK group add SKUPINA SVET CASVSEKUNDACH
Místo SVET dej "" pro všechny světy.
Místo SVET dej "" pro všechny světy.
-
Hacker's
No jasně že mám ale nevím jak to mám nastavit
kde co mám připsat
ale viděl jsem že fakaheda má u vip i odebrání prav 
-
JosefAmbrož
Když dáš na fakahedě vip nastavení a uděláš novou skupinu pak klikneš na to + a tam je zaslání příkazu na server a pak tam napíšeš pex user %nick group set a ta hodnost a pod tím je odebrání hodnoty za a prázdné tak tam napíšeš ten čas
-
curator1
JosefAmbrož píše:Když dáš na fakahedě vip nastavení a uděláš novou skupinu pak klikneš na to + a tam je zaslání příkazu na server a pak tam napíšeš pex user %nick group set a ta hodnost a pod tím je odebrání hodnoty za a prázdné tak tam napíšeš ten čas
Určitě ne group set, ale group add!!!