Napadnutí serveru Hackerem! POZOR! [Bot-Join]

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Mc24

Napadnutí serveru Hackerem! POZOR! [Bot-Join]

#1 Příspěvekod Mc24 » 24 úno 2015, 00:41

IP: 93.91.250.146:27909

Dobrý den, nevím jestli napsat jsem ale skusím to jestli jste se setkali někdo s tímto problémem. Dnes večer cca 23:00 Jsem se přihlásil na server mám 25. slot, bylo tam asi 15 hráčů, tak se jdu podívat jakto, protože mě bylo podezřelý že ve 23:00 tam může hrát tolik hráčů když tak hraje u mě 15. hráčů přes den. Teda přihlásil jsem se na server a nestačil jsem se divit. Pořád se tam registrovali hráči a odhlašovali dám příklad (za minutu se přihlásilo snad 15. hráčů a zase odhlásily), hráči mě řekli že to trvá už tk 30. minut, a jak se ti hráči přihlašovali tak psali: Hello ocwNcD a stále to spamovalo do chatu. 100% si myslím že jsem byl napaden Hackerem. Na server jsem nahrál zálohu na 20:30 a zastavil jsem celej server, uvidím jestli ráno to bude pokračovat...

Nesetkal se někdo s tímto ?

VYŘEŠENO! myslím že je probléém vyřešen, nainstaloval jsem plugin AntiBotJoin a problém už se nevyskytuje .D

Plugin AntiBotJoin <<---- Doporučuji všem si ho na server nainstalovat :) Vyplatí se to, nikdy nevíte kdy může být napaden ten váš server.

Frank_ACE

Re: Napadnutí serveru Hackerem! POZOR! [Bot-Join]

#2 Příspěvekod Frank_ACE » 24 úno 2015, 09:20

Proc ja sem nikdy nemel tenhle problem i kdyz na muj server jezdili totalni vypatlanci asi nikdy nebudu vedet :D

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Hanakocz » 24 úno 2015, 09:36

Já neměl na serveru ani nikoho, kdo by do chatu psal reklamu....a nemám na tydle ptákoviny žádnej plugin....možná není chyba v ochraně pluginama...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

MarekBurget

#4 Příspěvekod MarekBurget » 24 úno 2015, 15:12

Ja som mal napadnutie presne ako hovoríš, ale toto maš novšiu verziu napadnutia :D mne nič do chatu nepisalo akože tie spravy že hi..

mne to spamovalo .. hrozne

OneTime97
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod OneTime97 » 24 úno 2015, 18:38

Tak, klasičtí boti... No, lidi se tím zřejmě dobře baví... mě osobně se nic podobného bohužel nikdy nestalo :/
Každodenní stream od 19:00
https://www.twitch.tv/thief97
Sledujte mě na FB
https://www.twitch.tv/thief97

Zpět na „Minecraft, Tekkit“