Server: 93.91.250.110:27067
Zdravím,
kdo trochu sledujete dění okolo Bukkitu, které vyvolal s příchodem 1.8 Mojang (který Bukkit vlastní přes 2 roky), co myslíte že se bude dít dál? Vyjádření od Mojangu (resp Dinnerbona) bylo, že osobně bude updatovat bukkit na 1.8, takže bukkit jako takový jak ho známe do teď by měl pokračovat? S rozdílem, že ho povede už přímo Mojang a udělá své úpravy?
Jak dopadne Spigot? Je přímo závislý na vývoj bukkitu nebo dokáží pokračovat déle sami za sebe?
Co myslíte, že se bude dít dál?
Bukkit a dění kolem
-
Bukkit a dění kolem
Web: http://jowland.8u.cz/
IP Serveru: 93.91.250.110:27067
Vanilla, bez portování, residencí, ekonomiky, zamykání věcí. Whitelisted.
- siOnzee
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bukkit a dění kolem
Dle mého uvážení, jak mile to převezme Mojang, (Což už asi udělal) potrvá přibližně půl roku do vydání #1. bukkitu, jestli to ovšem nadále bude Bukkit. Protože oni do toho celé dva roky neviděli, jen podporovali ten tým co se o to pečoval, nemají ani páru kolik tam je metod, refaktorací a dalších spousty šíleností, troufám si říct že to pak možná i zavedou jako vanillu.
Jinak Spigot jede na Bukkit API, tak jako CraftBukkit. Takže ho to ovlivní stejně jako CB.
Dle mého je to fájn, jen mam strach co se z toho vyklube, a samozřejmě že to co jsem výše napsal jsou pouze mé spekulace.
Jinak Spigot jede na Bukkit API, tak jako CraftBukkit. Takže ho to ovlivní stejně jako CB.
Dle mého je to fájn, jen mam strach co se z toho vyklube, a samozřejmě že to co jsem výše napsal jsou pouze mé spekulace.
MOJE PRÁCE KTERÉ JSEM ZDE ODVEDL
Pluginy:Články:
-
Re: Bukkit a dění kolem
Tak Spigot podle oficiálního vyjádření stáhnul downloady a rozjíždí soud s Mojangem v souvislosti copyrightu.
Takže to vypadá, že vývoj jakékoliv jiné verze serveru kromě té od Mojangu bude na dost dlouhou dobu.
Samozřejmě tohle jsou jen dohady a domněnky. Nikdo tohle neberte jako jasné vyjádření jak se situace má, svět zachvátí panika, nebudou servery s 1.8 prvky s pluginy a podobně. Nevíme co teď Mojang vymýšlí.
Takže to vypadá, že vývoj jakékoliv jiné verze serveru kromě té od Mojangu bude na dost dlouhou dobu.
Samozřejmě tohle jsou jen dohady a domněnky. Nikdo tohle neberte jako jasné vyjádření jak se situace má, svět zachvátí panika, nebudou servery s 1.8 prvky s pluginy a podobně. Nevíme co teď Mojang vymýšlí.
Web: http://jowland.8u.cz/