Zdarec . prosimvás mám menší problém absolutne mi nejde nahodit Mani Admin Plugin a ani updatnut Metamod... robím všetko ako mám aj podla tutoriálov ale nič nič stále nič. Neviete kde môže byť problém?
Mani Admin Plugin
-
allfucker
- Věk: 29
Mani Admin Plugin
109.74.146.22:27580
Zdarec . prosimvás mám menší problém absolutne mi nejde nahodit Mani Admin Plugin a ani updatnut Metamod... robím všetko ako mám aj podla tutoriálov ale nič nič stále nič. Neviete kde môže byť problém?
Ďakujem
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mani Admin Plugin
Mani Admin Aplugin v dnešní době určitě nepoužívej, ten byl "out" už před 3 lety.
MM:S stáhni nejnovější http://www.sourcemm.net/downloads/mmsou ... nux.tar.gz, rozbal a a složku addons zkopíruj do složky csgo (tam už složka addons bude, tak nech staré soubory přepsat novými) a restartuj server (on ti asi stejně spadne).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
allfucker
- Věk: 29
To je to že že to som už skúšal a tiež mi to nejde :/ a potrebujem nejaky plugin aby som mohol adminov riadit znas neco?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
http://sourcemod.net/ + všemožné pluginy do něj
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“