Ahoj, nerozmyšlali ste niekedy o nejakej inej verzií fora? niečo novšie toto je už predsa len dosť dlho
A myslím že tu raz bolo že keď mal niekto väčšiu karmu tak mal nejaké zlavy na server nie? ak to tu nebolo, nedalo by sa to zaviesť? napr. 25k+ = 10% zlava na server.
Proč měnit něco zavedeného co už je ověřené a funguje? Chcete si snad hrát na ministerstvo dopravy a na jejich slavné registry? S karmou a slevou nikdy nic nebylo a nikdy nic nebude.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku ⇨Projekt Market⇦
Na fórum chodíš snad diskutovat a ne obdivovat jeho krásu ne? Takže vzhled je nepodstatný, navíc tenhle mi přijde hodně přehlednej narozdíl od jinačích (rozuměj modernějších).
Co se týká karmy, tak s tím nepočítej, že by něco takovýho někdy bylo, protože ihned po tom, co by se to udělalo, by tu byla tuna fake účtů, co by klikala karmu kvůli slevám.
Pokud chcete znám můj velmi (ne)objektivní názor, tak já nechci slevy, kreditů mám zatím dost , ani nějaké „supermoderní“ (zvláště pro nejenta jsem použil typografii) změny, takhle je to hezké…
Podle me, ja bych tu nemenil nic, je to prehledne a hezke, proste cool a tu karmu no kdyby bylo neco ze se z 1 netu muze regustrovat 1 hrac tak bych to i bral.
Nezapomeňmi dát k+ pokud sem pomohl Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!