corruptlý chunk? RLY?

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Iwitrag
Věk: 32

corruptlý chunk? RLY?

#1 Příspěvekod Iwitrag » 19 bře 2014, 12:26

93.91.250.130:27543

Ahoj,

v konzoli se mi poslední 2 dny objevují tyto hlášky při startu:

Kód: Vybrat vše

> [11:18:26 WARN]: A corrupt tile entity was found in the chunk: (world: PVP x: 36 z: -56) Self-Triggering mechanics may not work here until the issue is resolved.
> [11:18:32 WARN]: [CraftBook] A chunk failed to be kept in memory. Is the chunk corrupt? (X:36, Z:-56)

Tak jsem tam šel a nic corruptlého jsem tam neviděl, je to část našeho parkouru.

Ok, řekl jsem si, zkusím udělat zálohu a smažu ho.. zjistil jsem si ID toho chunku (2; -4) a smazal jsem ho přes FTP. Problém zůstal.

Pak jsem teda zkusil minecraft region fixer, nastavil jsem smazat a opravit všecko co tam bylo a nastavil jsem jen ten svět, kde je ten problém. No i tak problém zůstal. Tak jsem nahrál zpět tu zálohu a teď nevím, jak se toho problému zbavit.

Nějaké nápady?

(chci to opravit, protože to je zřejmě příčina lagů na serveru, které se poslední 2 dny objevují - zrovna jak se objevily ty zprávy o tom chunku)
Vývojář, streetař a hráč pokeru

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: corruptlý chunk? RLY?

#2 Příspěvekod nejento » 21 bře 2014, 09:35

Ty používáš nějaké mechanismy CraftBooku, které se samy spouští? Co jsem zatím jenom četl jinde na internetu pomohla aktualizace CraftBooku. Vyzkoušej a pokud to nepomůže, tak znova napiš.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Iwitrag
Věk: 32

Re: corruptlý chunk? RLY?

#3 Příspěvekod Iwitrag » 21 bře 2014, 17:55

@nejento: mluvil jsem s autorem CB a už to řešíme. Tím že by jsem měl starou verzi to není. Ono se to celé chová nějak divně, po restartu to našlo corruptlý chunk úplně někde jinde (na samém začátku plot světa - x:0 z:0) a na ten původní to úplně zapomnělo.

O průběhu řešení budu informovat.

EDIT: tak zdá se, že problém zničehonic sám vymizel.
Vývojář, streetař a hráč pokeru

Zpět na „Minecraft, Tekkit“