93.91.250.122:37164
FREE MC..
Dalo by sa uvolniť free mc?? žeby ste moc nehrané servery (malu aktivitu) zrušili?
free mc ..
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Re: free mc ..
bych rekl ze free servery na fakahede lidi spise maji na testovani novych pluginu atd... nez na extra hrani..
ano chapu fakahedu, ze ocekava to ze lidi si daji free a pak si to koupi a budou pokracovat..
osobne si myslim ze moc lidi to takto asi neudela... ale treba se pletu.
nicmene tpo mohli udelat tak jak na jinem nejmenovanem hostingu pro minecrafty a to tak ze proste free hry nemaji podporu mySQL , webovych stranek a tusim ze i prostor pro FTP je tezce omezenej
ano chapu fakahedu, ze ocekava to ze lidi si daji free a pak si to koupi a budou pokracovat..
osobne si myslim ze moc lidi to takto asi neudela... ale treba se pletu.
nicmene tpo mohli udelat tak jak na jinem nejmenovanem hostingu pro minecrafty a to tak ze proste free hry nemaji podporu mySQL , webovych stranek a tusim ze i prostor pro FTP je tezce omezenej

Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
-
My na free testujeme pluginy a stavíme mapu
chtěl jsem prodloužit pronájem tím že bych server zaplatil, ale bohužel angína a na poštu se nedostanu :/

Czech Real Minecraft
Auta, lodě, letadla, Survival Games, PropHunt (HnS), Války (Capture the flag), hokej, fotbal, propracovaná ekonomika, VIP systém
IP: 93.91.240.156:27513 (server spouštíme 22.3. 18:00)
Auta, lodě, letadla, Survival Games, PropHunt (HnS), Války (Capture the flag), hokej, fotbal, propracovaná ekonomika, VIP systém
- WiggPerson
Na free serveroch máš úbohú konfiguráciu, je to tak na 1-2 hráčov bez craftbukkitu. Viac by sa Ti oplatilo hrať singel. 

Nezáleží kto ste, ale kým sa stanete.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Servery se po měsíci mažou, takže stačí počkat a pak bejt první, kdo si toho všimne a objednat si ho.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Nebo napsat nějaký skript, co to bude kontrolovat a pak to automaticky objedná.
CreativePortal.eu - Čarovný Minecraft s přídavkem technických modů se spoustou dobrodružství. Připojit se nyní!
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!
Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!
Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to bude určitě člověk, co založí tohle téma umět. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Já ho ulovil v noci
Nám končí zítra ale nevím jestli o půlnoci, ráno, v poledne, odpoledne nebo taky večer
Tak si ho ulovte pokud se vám povede 

Czech Real Minecraft