NOVÝ UPDATE - Minecraft 1.7
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
NOVÝ UPDATE - Minecraft 1.7
To bych ti tak moc rád řekl, jenže tu je problém. Tohle není warez fórum. Ať ti to někdo pošle třeba přes soukromou zprávu 

- SamerLP
Re: NOVÝ UPDATE - Minecraft 1.7.1
Konečne vyde jupi!
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Ok. Mám teda dotaz.
V minichatu se psalo něco o nutnosti změnit mapu. To, že budou biomy a celkově MC svět generován jinak, to vím, ale bude OPRAVDU NUTNÉ měnit mapu při přechodu na 1.7 ?
Mám nový server, nový lidi, nový stavby (a tak dále) a nechci měnit mapu, už jen proto, že by všechna 2 týdenní práce šla do pr*ele.
Nebude možné nechat stávající mapu a přes MultiVerse otevřít novou, aby se tam generovali nové biomy?
V minichatu se psalo něco o nutnosti změnit mapu. To, že budou biomy a celkově MC svět generován jinak, to vím, ale bude OPRAVDU NUTNÉ měnit mapu při přechodu na 1.7 ?
Mám nový server, nový lidi, nový stavby (a tak dále) a nechci měnit mapu, už jen proto, že by všechna 2 týdenní práce šla do pr*ele.
Nebude možné nechat stávající mapu a přes MultiVerse otevřít novou, aby se tam generovali nové biomy?
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Jak bylo psáno nahoře:
Pokud si chcete na serveru zanechat mapu a nevadí Vám, že bude mapa trochu větší, tak nové biomy, které jsou novinkou v této verzi budou generované na neobjevených částech mapy.

- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
- Cernokneznik
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Nový boží vanilla příkazy, třeba už nemusím řešit pluginy na afk kick, a podobně.

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Pružinko.
Btw.: Teď jsi prozradil věc, kterou začnou dělat na svém serveru všichni 

- SamerLP
to by som chcel aj ja
ale nemam server

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
!!! Upozornění!: Pokud budete na serveru pokračovat se stávající mapou, před aktualizací na novou verzi serveru MUSÍTE nejprve aktualizovat na nejnovější 1.6.4 sestavu, kterou najdete na http://dl.bukkit.org a nainstalujte si následující plugin od tvůrců Bukkitu: StructureSaver. PO startu serveru proveďte příkaz /save-structures. Jakmile se příkaz úspěšně provedl, je doporučeno ihned plugin odebrat a restartovat server.
Toto opatření je kvůli možné ztrátě struktur (a spawnování například čarodějnic v jejich domcích) na mapě jako jsou vesnice, strongholdy, opuštěné doly apod.
Více informací (v angličtině) na http://forums.bukkit.org/threads/psa-mi ... es.186617/ !!!
Toto opatření je kvůli možné ztrátě struktur (a spawnování například čarodějnic v jejich domcích) na mapě jako jsou vesnice, strongholdy, opuštěné doly apod.
Více informací (v angličtině) na http://forums.bukkit.org/threads/psa-mi ... es.186617/ !!!

- zdenda204
- Věk: 36
Špatně čtu, nebo jsi to nedopsal?
Mám aktualizovat na 1.6.4, dát tam ten plugin a provést příkaz. Pak ho mám odstranit. A pak už můžu dát 1.7.1 nebo jsem to měl dát už někdy předtím?
Mám aktualizovat na 1.6.4, dát tam ten plugin a provést příkaz. Pak ho mám odstranit. A pak už můžu dát 1.7.1 nebo jsem to měl dát už někdy předtím?