Zdravím, zjistil jsem, že hráči na serverech mají vysoký choke, většinou 100 (pingy jsou v normálu) Takto vysoké choke vidím jako problém, nicméně ještě větší problém je, že server neustále padá (při změně mapy, ale občas i v půlce hry) většinou jednou za hodinu. V logu ani nikde jsem žádnou chybu nenašel.
Po několika denním testováním všeho jsem zjiastil, že po nahrání starší verze Dproto je Choke 0 a server nespadne .... Kdyby nové dproto nenabízelo tolik výhod (viditelnost favorites, generování steam id atp.) tak bych nahrál starou verzi, nicméně k vůli výhodám bych rád zůstal u nové verze. Nevíte, jak nastavit nové dproto tak, aby choke byl 0 a server nepadal? Díky
Nové Dproto
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové Dproto
o kterych verzich presne se tu bavime ? nove dproto, ktere taky uz hodne dlouho instalujeme na servery je 0.3.7 (novejsi neni, tohle je uz nekolik mesicu stare snad..), nevim ze by s tim byl nejaky masivni problem. Evidentne potom maji problem pouze ti s nejakou pofiderni verzi crackleho klienta, pak je to ale hlavne jejich problem sehnat si novejsi verzi, a ne problem dprota.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
-
Servery mám u vás cca 5 dní ... vím že máte na serverech nejnovější dproto, proto jsem taky založil tento topic. Nic cracklé nemám, sám hraju na steamu a choke pod 100 nejde, stejně tak ostatním hráčům.
Jakmile nahodím starší verzi dprota (tu předchozí) vše je v pořádku.
Jinak je všeobecně známo, že nejnovější dproto rapidně zvedá choke na serveru, což není takový problém jako že server padá. Bohužel nevím v čem je přesně problém ale nerad bych se vracel ke staré verzi, proto budu rád za nápady ....
Jakmile nahodím starší verzi dprota (tu předchozí) vše je v pořádku.
Jinak je všeobecně známo, že nejnovější dproto rapidně zvedá choke na serveru, což není takový problém jako že server padá. Bohužel nevím v čem je přesně problém ale nerad bych se vracel ke staré verzi, proto budu rád za nápady ....
- Austin
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
hmm, divny, ja ted zkousel jeden ten server a vpohode. Dela ti to uplne na vsech ? jak mas nastavene raty ? od kolika lidi na serveru to dela ?
muzes hodit screen z net graphu ? nejlip asi z net_graph 1 (nebo ktery je ten nejpodrobnejsi)
muzes hodit screen z net graphu ? nejlip asi z net_graph 1 (nebo ktery je ten nejpodrobnejsi)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
-
To choke nebude dprotom, doporučujem nastaviť si rate.
fakaheda.eu, 4game.cz - administrátor
Keď sa niečo rieši tu vo fóre prosím nepíšte mi ohľadom toho ešte aj na icq, otázku stačí napísať do fóra, odpovede sa určite dočkáte
Keď sa niečo rieši tu vo fóre prosím nepíšte mi ohľadom toho ešte aj na icq, otázku stačí napísať do fóra, odpovede sa určite dočkáte

-
Nepatřím zrovna k začátečníkům a lidem, co cs, nebo servrům nerozumí. to co jsem napsal jsem napsal na základě testů, později jsem se o tom i dočetl na counterserver, kde se mi to jen potvrdilo. Dělá mi to na všech serverech s novým dprotem. zjistil jsem ale, že lidé co si nastaví ve steamu connectivity na tu nejrychlejší, tedy fibernet, mají choke 0 - což je dost zvláštní.
Nahodím starou verzi, také k vůli výpadkům které jak doufám zmiznou. Dám vědět za 24 hodin
Nahodím starou verzi, také k vůli výpadkům které jak doufám zmiznou. Dám vědět za 24 hodin
- MiniMe
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
S Austinem jsme testovali nastaveni ratu a zvedli jsme je uz i v zakladni instalaci, takze s novym dprotem doporucujeme raty nastavit cca na
sv_minrate 70000
sv_maxrate 90000
Co se tyce padani uz tady nekdo zkousel nastavovat esteamation (generovani steam_id podle hw a byly s tim problemy).
sv_minrate 70000
sv_maxrate 90000
Co se tyce padani uz tady nekdo zkousel nastavovat esteamation (generovani steam_id podle hw a byly s tim problemy).
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
- Austin
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no zatim to vypada opravdu slibne, asi to fakt pomohlo, nastavil jsem ti to zatim testovne na jednom serveru (27020) a vypada to ok.
-
MiniMe píše:S Austinem jsme testovali nastaveni ratu a zvedli jsme je uz i v zakladni instalaci, takze s novym dprotem doporucujeme raty nastavit cca na
sv_minrate 70000
sv_maxrate 90000
Dobře trochu to zmonitoruju.
Steam id negeneruju podle HW, ale podle IP adresy, což by problémy dělat nemělo.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
sv_maxupdaterate to se ma nastavit?
a samozdrejme i min.

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain